Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lea40" data-source="post: 585823" data-attributes="member: 63265"><p>Poanta je da nema namakanja sjemena, gore su otvorene i tek isparava.</p><p>Tako klijem sve , i papriku i pomidor.</p><p>Slikam u pon kad dodem doma.</p><p>Od 20 ih je izaslo 14 ili 15</p><p></p><p>Tako je, ustvari plastenik</p><p></p><p>U pon ili utorak kad dodem doma idu slike</p><p></p><p>Nikad nisam nikakve maramice ili sl. Uvije sam stavljala direktno u humus (kupljenu zemlju) i odrzavala vlagu.</p><p>Ali prosle god mi smrzle krajem maja. I sve je bilo ok.</p><p>Ali ja onraduj nesto zemlje i pros.god u jednoj grupi biovrt sam nasla ovaj nacin. Stavila od poma i paprika do salate i sve izuzetno proklijalo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lea40, post: 585823, member: 63265"] Poanta je da nema namakanja sjemena, gore su otvorene i tek isparava. Tako klijem sve , i papriku i pomidor. Slikam u pon kad dodem doma. Od 20 ih je izaslo 14 ili 15 Tako je, ustvari plastenik U pon ili utorak kad dodem doma idu slike Nikad nisam nikakve maramice ili sl. Uvije sam stavljala direktno u humus (kupljenu zemlju) i odrzavala vlagu. Ali prosle god mi smrzle krajem maja. I sve je bilo ok. Ali ja onraduj nesto zemlje i pros.god u jednoj grupi biovrt sam nasla ovaj nacin. Stavila od poma i paprika do salate i sve izuzetno proklijalo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom