Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="No Joke" data-source="post: 532115" data-attributes="member: 30494"><p>Vidiš tu si u zabludi, al aj nisi jedini. Imam ih u pp hrpu koji su mi kukali o raznoraznim bankama i lošoj klijavosti. Ja ne poznajem taj pojam i nevjerujem u takve stvari i odgovorno tvrdim da nije problem u banci sjemena nego u ljudskoj pogrešci i krivom razumjevanju pojma germinacije. Germinacijom omekšaš opnu kako bi olakšao klici da se probije. Bilo da sjemenka samo napukne, napukne i tak bijelo se nazire ili baš izbaci klicu, to zovemo 100% klijavo i germinacija je uspješna. E sad najveća je greška onih koji nakon toga čekaju i dalje klicu u vlažnoj maramici, i logično voda se usmrdi, jbg. vjerovao ili ne i voda je kvarljiva roba. I šta onda, onda ga moš ebat. Germinacija nebi trebala trajati duže od 48 sati na sobnoj temperaturi, bilo da je riječ o načinu u čaši vode ili vlažnoj maramici. Ako u tom periodu sjemba ne "zjevne" onda ni neće. Na kraju pokušaju to izvesti na pravi put i ispraviti svoj zajeb, pa je posade u zemlju nakon tjedan, dva što su čekali i držali je u vlažnoj maramici, i opet se čude kako neće. Pa normalno da neće, nebi ni ja. Znači čim napukne odma u zemlju, inače je nakon par tjedana teško ispraviti krivu drinu. Još jedan od zajeba ti je taj što kažeš da si je posadio u zemlju i da je 10 dana u kalju na suncu. Zašto na suncu ako nije isklijala? To ti je isto kao da pališ box čim ubaciš sjemenku u kalj, nema smisla. Svijetlo ili sunce je potrebno tek kad izviri iz zemlje. Hlad i mrak su mnogo bolje opcije dok ne izviri. U hladu zemlja duže drži vlagu, na suncu zemlja se zbetonira, treba svaki dan zaljevat i riskiraš da je skuhaš. Eto možda sam ti olakšao.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="No Joke, post: 532115, member: 30494"] Vidiš tu si u zabludi, al aj nisi jedini. Imam ih u pp hrpu koji su mi kukali o raznoraznim bankama i lošoj klijavosti. Ja ne poznajem taj pojam i nevjerujem u takve stvari i odgovorno tvrdim da nije problem u banci sjemena nego u ljudskoj pogrešci i krivom razumjevanju pojma germinacije. Germinacijom omekšaš opnu kako bi olakšao klici da se probije. Bilo da sjemenka samo napukne, napukne i tak bijelo se nazire ili baš izbaci klicu, to zovemo 100% klijavo i germinacija je uspješna. E sad najveća je greška onih koji nakon toga čekaju i dalje klicu u vlažnoj maramici, i logično voda se usmrdi, jbg. vjerovao ili ne i voda je kvarljiva roba. I šta onda, onda ga moš ebat. Germinacija nebi trebala trajati duže od 48 sati na sobnoj temperaturi, bilo da je riječ o načinu u čaši vode ili vlažnoj maramici. Ako u tom periodu sjemba ne "zjevne" onda ni neće. Na kraju pokušaju to izvesti na pravi put i ispraviti svoj zajeb, pa je posade u zemlju nakon tjedan, dva što su čekali i držali je u vlažnoj maramici, i opet se čude kako neće. Pa normalno da neće, nebi ni ja. Znači čim napukne odma u zemlju, inače je nakon par tjedana teško ispraviti krivu drinu. Još jedan od zajeba ti je taj što kažeš da si je posadio u zemlju i da je 10 dana u kalju na suncu. Zašto na suncu ako nije isklijala? To ti je isto kao da pališ box čim ubaciš sjemenku u kalj, nema smisla. Svijetlo ili sunce je potrebno tek kad izviri iz zemlje. Hlad i mrak su mnogo bolje opcije dok ne izviri. U hladu zemlja duže drži vlagu, na suncu zemlja se zbetonira, treba svaki dan zaljevat i riskiraš da je skuhaš. Eto možda sam ti olakšao. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom