Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="_crnogorac_" data-source="post: 530822" data-attributes="member: 50019"><p>ovo je hebena katastrofa 10 fem big bud 9 od 10 samo pukle i vidi se kao bela klica milimetar samo i tako stoje vec 15 dana uvek vlazne i konstantna temperatura stvarno ne znam sta da radim, 15 dana nisu se pokale a ne deluju mi kao da su istrunile ili sl drzim ih u poklopcu od nivea kreme nije hermeticki zatvoreno, izmedju blaznica , sve lepo ocisceno i isuseno nista nije bilo mirisljavo ili vuklo na neki miris pre nego sto sam ih stavio na klijanje, sijalicu drzim iznad stalno upaljenu radi temp. prosli put 5 fem lemon s od jedne druge firme samo jedna proklijala zato sam ove godine uzeo od drugog proizvodjaca, ali nemoguce mora da je do mene samo ne znam gde gresim ili sam toliki maler???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_crnogorac_, post: 530822, member: 50019"] ovo je hebena katastrofa 10 fem big bud 9 od 10 samo pukle i vidi se kao bela klica milimetar samo i tako stoje vec 15 dana uvek vlazne i konstantna temperatura stvarno ne znam sta da radim, 15 dana nisu se pokale a ne deluju mi kao da su istrunile ili sl drzim ih u poklopcu od nivea kreme nije hermeticki zatvoreno, izmedju blaznica , sve lepo ocisceno i isuseno nista nije bilo mirisljavo ili vuklo na neki miris pre nego sto sam ih stavio na klijanje, sijalicu drzim iznad stalno upaljenu radi temp. prosli put 5 fem lemon s od jedne druge firme samo jedna proklijala zato sam ove godine uzeo od drugog proizvodjaca, ali nemoguce mora da je do mene samo ne znam gde gresim ili sam toliki maler??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom