Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="EXtract" data-source="post: 49104" data-attributes="member: 2130"><p>Pa dobro, teorija je teorija ali bez prakse teorija je ....</p><p>Upravo zbog ovoga sam se i javio da malo prosirimo sta je sta i ko kakvo iskustvo ima.</p><p></p><p>nakon 2-3 posta mi ostasmo bez jake i cinjenicne podrske za LST ...</p><p></p><p>Dal' onda treba reci coveku radi LST , bolje je nego orezivanje ?</p><p></p><p>Mislim da LST vredi ali ako je biljka na livadi i moze je svako videti u bilo kojem drugom slucaju to nije korisno .</p><p></p><p>Energija o kojoj se pricalo dolazi fotosintezom sto znaci da je neophodno dosta sunca, biljka u senci nece biti dobra ma sta joj uradili.</p><p>Kod orezivanja ,LST ili bez ikakvog rada na njoj princip je isti ... biljka se bori za sunce.</p><p></p><p>Cesto orezivanje se na neki nacin moze porediti sa SOG tehnikom , zato sto ce svaka novonastala grana traziti sunce pa ako orezes jos jednom i sledece grane ce se boriti za sunce a ti ces imati jedan veliki zbun pun cvetova.</p><p></p><p></p><p>Nadam se da nisam nekoga uvredio i da neko ovo nije shvatio licno.Jednostavno LST generalno nije dobar za ourdoor i svaki outdoor grower ce se sloziti sa ovim ... ako je livada onda LST.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EXtract, post: 49104, member: 2130"] Pa dobro, teorija je teorija ali bez prakse teorija je .... Upravo zbog ovoga sam se i javio da malo prosirimo sta je sta i ko kakvo iskustvo ima. nakon 2-3 posta mi ostasmo bez jake i cinjenicne podrske za LST ... Dal' onda treba reci coveku radi LST , bolje je nego orezivanje ? Mislim da LST vredi ali ako je biljka na livadi i moze je svako videti u bilo kojem drugom slucaju to nije korisno . Energija o kojoj se pricalo dolazi fotosintezom sto znaci da je neophodno dosta sunca, biljka u senci nece biti dobra ma sta joj uradili. Kod orezivanja ,LST ili bez ikakvog rada na njoj princip je isti ... biljka se bori za sunce. Cesto orezivanje se na neki nacin moze porediti sa SOG tehnikom , zato sto ce svaka novonastala grana traziti sunce pa ako orezes jos jednom i sledece grane ce se boriti za sunce a ti ces imati jedan veliki zbun pun cvetova. Nadam se da nisam nekoga uvredio i da neko ovo nije shvatio licno.Jednostavno LST generalno nije dobar za ourdoor i svaki outdoor grower ce se sloziti sa ovim ... ako je livada onda LST. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom