Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nitkox" data-source="post: 458826" data-attributes="member: 37966"><p>pozdrav ekipa, ove godine sam odlučio probati svoj prvi grow, ukratko, proklijale sjemenke sam 10.5. stavio u čaše od 2dl, nakon dan-dva su sve uredno izašle na površinu, od tad je bilo nekih 5-6 kišnih dana bez sunca, ostatak sam se trudio da budu na suncu 8 i više sati i evo nakon nekih 2 tjedna su visoke otprilike 10-ak cm, al su tanke dosta, znači otprilike stabljike su debele kao čačkalica... sad me zanima jel nešto krivo radim jer mi izgledaju previsoke u odnosu na debljinu stabljike ili je sve u redu s njima?... slike nemam kod sebe, al za vikend postavim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nitkox, post: 458826, member: 37966"] pozdrav ekipa, ove godine sam odlučio probati svoj prvi grow, ukratko, proklijale sjemenke sam 10.5. stavio u čaše od 2dl, nakon dan-dva su sve uredno izašle na površinu, od tad je bilo nekih 5-6 kišnih dana bez sunca, ostatak sam se trudio da budu na suncu 8 i više sati i evo nakon nekih 2 tjedna su visoke otprilike 10-ak cm, al su tanke dosta, znači otprilike stabljike su debele kao čačkalica... sad me zanima jel nešto krivo radim jer mi izgledaju previsoke u odnosu na debljinu stabljike ili je sve u redu s njima?... slike nemam kod sebe, al za vikend postavim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom