Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pix21" data-source="post: 453015" data-attributes="member: 52778"><p>kad sam proklijavao na ovaj nacin ,casa 12-24h pa salveta dok ne odradi svoje nisam nikad problema imao.. da naletim tu i tamo na losu sjemenku ali stvarno rijetko ,a kad sam znao ic direkt u tlo cca pola se ne bi primilo ....mislim da nema smisla o ovome nesto prevec pricati posto milion knjiga je napisano i jos vise foruma i jos vise topica...a sto se uspjesnosti tice proguglaj malo tj ne moras ni googlat ako si sadio na oba nacina znas onda i sam da je tak kak sam ja napiso maramica daje bolje rezultate osim ako sadite u tegle onda je isti k ko sadi za indoor moze komotno odma piknut sjeme</p><p></p><p></p><p>edit.urokan sam sad sam skuzio sta sam napisao ..uglavnom maramica je zakon ,tegla igra ,out ne preporucujem unistit ce ju majka priroda ...mozda i nece ali ja ne riskiram</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pix21, post: 453015, member: 52778"] kad sam proklijavao na ovaj nacin ,casa 12-24h pa salveta dok ne odradi svoje nisam nikad problema imao.. da naletim tu i tamo na losu sjemenku ali stvarno rijetko ,a kad sam znao ic direkt u tlo cca pola se ne bi primilo ....mislim da nema smisla o ovome nesto prevec pricati posto milion knjiga je napisano i jos vise foruma i jos vise topica...a sto se uspjesnosti tice proguglaj malo tj ne moras ni googlat ako si sadio na oba nacina znas onda i sam da je tak kak sam ja napiso maramica daje bolje rezultate osim ako sadite u tegle onda je isti k ko sadi za indoor moze komotno odma piknut sjeme edit.urokan sam sad sam skuzio sta sam napisao ..uglavnom maramica je zakon ,tegla igra ,out ne preporucujem unistit ce ju majka priroda ...mozda i nece ali ja ne riskiram [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom