Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="UNDERCOVER" data-source="post: 28579" data-attributes="member: 1966"><p>pazi da te neko nebi primjetio kak se penješ na drvo....a pogotovo vidio šta zaljevaš.... niko nebi oćekivo na drvetu tak šta al opet pripazi malo....što se tiće sajta....ako imaš priliku još djeci naprićaj gluposti i napravi si neki osigurać..... tako da znaš jeli ga je neko posjećivo a da nisi ti...nije baš pametno tamo sadit....al to je tvoja odluka.... ja na tvome mjestu nebi.... ali neznam kako sve to izgleda pa mogu prićat bajke.... zato najbolje da promotriš situaciju.... tih dana dok rastu na drvetu... dali neko zalazi još tamo.... jeli ima tragova ako je višlja trava... i tak to... ili dok rastu prošetaj pa možda naletiš na neku bolju mogućnost....</p><p>___________</p><p>peace</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UNDERCOVER, post: 28579, member: 1966"] pazi da te neko nebi primjetio kak se penješ na drvo....a pogotovo vidio šta zaljevaš.... niko nebi oćekivo na drvetu tak šta al opet pripazi malo....što se tiće sajta....ako imaš priliku još djeci naprićaj gluposti i napravi si neki osigurać..... tako da znaš jeli ga je neko posjećivo a da nisi ti...nije baš pametno tamo sadit....al to je tvoja odluka.... ja na tvome mjestu nebi.... ali neznam kako sve to izgleda pa mogu prićat bajke.... zato najbolje da promotriš situaciju.... tih dana dok rastu na drvetu... dali neko zalazi još tamo.... jeli ima tragova ako je višlja trava... i tak to... ili dok rastu prošetaj pa možda naletiš na neku bolju mogućnost.... ___________ peace [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom