Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Phat B" data-source="post: 241570" data-attributes="member: 26783"><p>trenutno imam 12 malih biljcica LSD-a.. 9 u casicama od jogurta i 3 u vecim posudam otp 3-4 litre (+ jos 6 tek isklijalih,isto case 2dl, cekam da izadu)</p><p></p><p>e sad ovih 9 je staro sigurno vec malo vise od mj dana tak da sve pustaju po treci,cetvrti,peti niz listova i treba ih sto prije posadit a nisam nasao mjesto jos hahah, ove 3 velike mezimice moje, na njima mi poceli malo zutit donji listovi i stvarat se neke crne flekice (nedostatak kalija, a i losa zemlja iz trg. centra) i probao gnojit sa nekim gnojivom sto sam imao kod kuce(kristalit cvet) pokazalo se ok, stanje se popravilo dosta.. ugl.. radio bih dnevnik al ono neznam malo me strah pa ipak necu, planiram sve slike od pocetka do kraja stavit kad bude bila berba,smatram da je tak najbolje i najsigurnije</p><p></p><p>--e sad posto nemogu naci mjesto koje je bas direktno na suncu, planiram ih stavit u mladu sumu u toj sumi je poluhlad, pa me zanima dal se isplati tak il da bacam ovo sve da se ne mucim bzvz, bilo bi dobro kad bi se javio neko ko je vec uzgajao tako..--</p><p></p><p>btw vec sam stavio nekih 10-15 komada malih biljki i tek isklijalih sjemenki na mjesto koje je tokom cijelog dana na suncu (mala livadica otp 10x10 a oko nje ogromna sikara i veliko drvece, do jaja bas ko stvoreno za grow), ali to je za probu i tamo mislim doc tek oko kraja 8mj da vidim jel se sta primilo, a i nemogu se bas vrzmat okolo pravit puteve il da me neko vidi tamo..</p><p></p><p>dns dodem i vidim jedna biljka iskrivljena cijela,al opt glavna stabljika se izravnala bas ko da je neko radio LST, vidim nema list-dva i puna sluzi koja kao da je stvrdnila lisce po kojoj je ima...je*eni puz se popeo na nju pozdero koji list zaslinio sve zivo i nezivo,i jos mi se posro na biljku..zamracio sam hhahah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Phat B, post: 241570, member: 26783"] trenutno imam 12 malih biljcica LSD-a.. 9 u casicama od jogurta i 3 u vecim posudam otp 3-4 litre (+ jos 6 tek isklijalih,isto case 2dl, cekam da izadu) e sad ovih 9 je staro sigurno vec malo vise od mj dana tak da sve pustaju po treci,cetvrti,peti niz listova i treba ih sto prije posadit a nisam nasao mjesto jos hahah, ove 3 velike mezimice moje, na njima mi poceli malo zutit donji listovi i stvarat se neke crne flekice (nedostatak kalija, a i losa zemlja iz trg. centra) i probao gnojit sa nekim gnojivom sto sam imao kod kuce(kristalit cvet) pokazalo se ok, stanje se popravilo dosta.. ugl.. radio bih dnevnik al ono neznam malo me strah pa ipak necu, planiram sve slike od pocetka do kraja stavit kad bude bila berba,smatram da je tak najbolje i najsigurnije --e sad posto nemogu naci mjesto koje je bas direktno na suncu, planiram ih stavit u mladu sumu u toj sumi je poluhlad, pa me zanima dal se isplati tak il da bacam ovo sve da se ne mucim bzvz, bilo bi dobro kad bi se javio neko ko je vec uzgajao tako..-- btw vec sam stavio nekih 10-15 komada malih biljki i tek isklijalih sjemenki na mjesto koje je tokom cijelog dana na suncu (mala livadica otp 10x10 a oko nje ogromna sikara i veliko drvece, do jaja bas ko stvoreno za grow), ali to je za probu i tamo mislim doc tek oko kraja 8mj da vidim jel se sta primilo, a i nemogu se bas vrzmat okolo pravit puteve il da me neko vidi tamo.. dns dodem i vidim jedna biljka iskrivljena cijela,al opt glavna stabljika se izravnala bas ko da je neko radio LST, vidim nema list-dva i puna sluzi koja kao da je stvrdnila lisce po kojoj je ima...je*eni puz se popeo na nju pozdero koji list zaslinio sve zivo i nezivo,i jos mi se posro na biljku..zamracio sam hhahah [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom