Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="hashlady" data-source="post: 240364" data-attributes="member: 34388"><p>Zdravo ljudi :leafblunt: ! Pratim ovaj forum duze vremena,ama ljenost ili ne znam sto drugo mi bese prepreka za registriranje.Evo sad sam tu,pa da vas pozdravim ,te iskoristim priliku da pitam par stvari.Ranijih godina sam uspjesno odgajala moju djecicu vani,ali trenutno nisam u situaciji da ponovim cijeli postupak,pa hajde da se oprobam u kucnom uzgajanju.Evo sto je moj problem.Do prije 6 dana biljke su mi bile na balkonu i super su napredovale,ali od kad ih ubacih u sobu kao da su prestale sa rastom,svijetla ima u izobilju ama nisam sigurna koliko suncevih zraka dolazi do njih i dali svejedno mogu staviti neku lampu da im malo pomogne?Isto tako kupila sam tecne minerale za sobno cvijece ! dali je to dovoljno ili mi treba nesto pospecificno?Jedan prijatelj iz Gevgelije me posavjetova da naberem koprive napravim caj,ostavim da se ohladi te time zaljevam zemlju !? Znate li nesto o tome?Unaprijed hvala za odgovor i pozz od srca - Sarajka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hashlady, post: 240364, member: 34388"] Zdravo ljudi :leafblunt: ! Pratim ovaj forum duze vremena,ama ljenost ili ne znam sto drugo mi bese prepreka za registriranje.Evo sad sam tu,pa da vas pozdravim ,te iskoristim priliku da pitam par stvari.Ranijih godina sam uspjesno odgajala moju djecicu vani,ali trenutno nisam u situaciji da ponovim cijeli postupak,pa hajde da se oprobam u kucnom uzgajanju.Evo sto je moj problem.Do prije 6 dana biljke su mi bile na balkonu i super su napredovale,ali od kad ih ubacih u sobu kao da su prestale sa rastom,svijetla ima u izobilju ama nisam sigurna koliko suncevih zraka dolazi do njih i dali svejedno mogu staviti neku lampu da im malo pomogne?Isto tako kupila sam tecne minerale za sobno cvijece ! dali je to dovoljno ili mi treba nesto pospecificno?Jedan prijatelj iz Gevgelije me posavjetova da naberem koprive napravim caj,ostavim da se ohladi te time zaljevam zemlju !? Znate li nesto o tome?Unaprijed hvala za odgovor i pozz od srca - Sarajka [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom