Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="supervizor75" data-source="post: 193884" data-attributes="member: 29040"><p>imam problem oko outdoora, ovako, kupio sam semena ne znam da li su automatik sva su feminizirana, posadio ih u case nikle sve lepo i posle nedelju dana ih stavim pod lampu na 18/6, i evo vec dve nedelje kao da nemaju pomaka samo su se ispravile jer je bila stabljika slaba i duguljasta to kontam jer im je falilo svetla, ali ok to, znaci sad im je tri nedelje one su se ispravile i malo je lisce naraslo ali kao da nisu ni mrdnule, presadjene su odma u malo vece saksije oko 7 decilitara, e sad primetio sam da su se pojavili mali pupoljci izmedju grana kao da je nestalo mozda struje i da je krenulo cvetanje pa me zanima da li je to problem mozda i da su zato stagnirale u rastu, pojma nemam ako neko zna neka mi pomogne molim vas. hvala u napred.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="supervizor75, post: 193884, member: 29040"] imam problem oko outdoora, ovako, kupio sam semena ne znam da li su automatik sva su feminizirana, posadio ih u case nikle sve lepo i posle nedelju dana ih stavim pod lampu na 18/6, i evo vec dve nedelje kao da nemaju pomaka samo su se ispravile jer je bila stabljika slaba i duguljasta to kontam jer im je falilo svetla, ali ok to, znaci sad im je tri nedelje one su se ispravile i malo je lisce naraslo ali kao da nisu ni mrdnule, presadjene su odma u malo vece saksije oko 7 decilitara, e sad primetio sam da su se pojavili mali pupoljci izmedju grana kao da je nestalo mozda struje i da je krenulo cvetanje pa me zanima da li je to problem mozda i da su zato stagnirale u rastu, pojma nemam ako neko zna neka mi pomogne molim vas. hvala u napred. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom