Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="protuha" data-source="post: 188017" data-attributes="member: 28735"><p>evo,upravo stavih sjeme na (malo kasno) klijanje.i sad,imam jedan problem.kad klice krenu,i kad bude vrijeme za čašu,terba ih presadit,a meni je to problem jer mi nije baš zgodno da mi stoje biljčice kući u čašama pa imam jednu ideju,a vas molim da prokomentirate,da znam dal da to radim ili da smišljam nešto drugo.ovako:uzeo bi onaj kanister od vode od 5L ili eventualno bocu od cole 2L.u kanisteru na dno ulio malo vode,probušio čašu na dnu,da biljka ne ostane suva,i znači stavio čašu s biljkom u taj kanister,koji bi normalno prvo prorezao da mogu stavit čašu,jel.još možda par rupica za zrak.sad mene zanima dal bi se biljka mogla razvijat tako,tj da li bi joj smetalo što je u kanisteru?dal bi to uopće radilo na tu šemu,eo i slika kako ja to zamišljam ( nisam baš vješt u paintu,al služi svrsi)[ATTACH]797[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="protuha, post: 188017, member: 28735"] evo,upravo stavih sjeme na (malo kasno) klijanje.i sad,imam jedan problem.kad klice krenu,i kad bude vrijeme za čašu,terba ih presadit,a meni je to problem jer mi nije baš zgodno da mi stoje biljčice kući u čašama pa imam jednu ideju,a vas molim da prokomentirate,da znam dal da to radim ili da smišljam nešto drugo.ovako:uzeo bi onaj kanister od vode od 5L ili eventualno bocu od cole 2L.u kanisteru na dno ulio malo vode,probušio čašu na dnu,da biljka ne ostane suva,i znači stavio čašu s biljkom u taj kanister,koji bi normalno prvo prorezao da mogu stavit čašu,jel.još možda par rupica za zrak.sad mene zanima dal bi se biljka mogla razvijat tako,tj da li bi joj smetalo što je u kanisteru?dal bi to uopće radilo na tu šemu,eo i slika kako ja to zamišljam ( nisam baš vješt u paintu,al služi svrsi)[ATTACH]797.IPB[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom