Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pecurko" data-source="post: 183265" data-attributes="member: 8319"><p>E, šou...</p><p>Imam već dva sajta osmotrena i lagano sređivana, no đavo mi nije dao mira pa krenem juče u šetnju u jedan šumarak nadomak mene, da reko posadim na što više mesta manje su šanse da baš sve neko nađe ili propadne od štetočina. </p><p>Spazim neko zanimljivo žbunje na desetak metara i pomislim "ovo bi moglo da bude to". Kako sam još malo prišao snimim poboden štap sa rukavicom za rernu na vrhu...</p><p>Dodjem kad ono biljčica 10-15 cm, pušta lagano treći par listova...</p><p>Ako je neki kolega sa foruma koji koristi rukavice za rernu, kao obeleživač sajta, da zna da ne mora da ih zaliva još bar dva-tri dana jer sam mu biljku zalio Rosom, malo se bila pokunjila a i zemlja je bila na doir prilično suva. </p><p></p><p>I brate jel moguće da čovek ne može da zapamti gde je posadio gandžu, pa iako je moguće onda se obeleži neki orijentir u blizini, a ne pored same biljke...</p><p></p><p>da li biste mu Vi oprostili ovakvu glupost?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pecurko, post: 183265, member: 8319"] E, šou... Imam već dva sajta osmotrena i lagano sređivana, no đavo mi nije dao mira pa krenem juče u šetnju u jedan šumarak nadomak mene, da reko posadim na što više mesta manje su šanse da baš sve neko nađe ili propadne od štetočina. Spazim neko zanimljivo žbunje na desetak metara i pomislim "ovo bi moglo da bude to". Kako sam još malo prišao snimim poboden štap sa rukavicom za rernu na vrhu... Dodjem kad ono biljčica 10-15 cm, pušta lagano treći par listova... Ako je neki kolega sa foruma koji koristi rukavice za rernu, kao obeleživač sajta, da zna da ne mora da ih zaliva još bar dva-tri dana jer sam mu biljku zalio Rosom, malo se bila pokunjila a i zemlja je bila na doir prilično suva. I brate jel moguće da čovek ne može da zapamti gde je posadio gandžu, pa iako je moguće onda se obeleži neki orijentir u blizini, a ne pored same biljke... da li biste mu Vi oprostili ovakvu glupost? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom