Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BuxnaOne" data-source="post: 179488" data-attributes="member: 27916"><p>Ovako drustvo,molio bih ove iskusnije koji su upuceniji u takav problem da mi odg,nije mi potrebno</p><p>neko bubanje nego pravi savjet.Jucer sam u plasteniku od starog naletio na 2 stabiljcice od nekih 15,20 cm.</p><p>Nezz jesam li ih ja zasadio ili neko drugi,posto vutra memoriju sjecanja brise hahha...Uglavnom uzeo sam</p><p>male saksijice da ih presadim,ali izgleda da je sjeme u zemlju bilo duboko zabodeno pa je korijen takodje otisao</p><p>duboko u zemlju.Dok sam ih presadjivao uzeo sam istu zemlju u kojoj su i bile,mada problem je bio u tome da sam pozurio</p><p>onu jako jako tanku zilicu korjena koja je bila duboko zabodena presjekao dok sam cupao je.Kad sam je prenio u saksijama u kucu,nakon nekih pola sata su joj se listovi zguzvali kao da ju je mraz udario.Ali joj je stablo jos uvjek ok...</p><p>Pa me intersuje bili ona mogla preziviti,jer ja mislim da one za sada samo bortaju zbog te zilice..Molim sve koji mi mogu pomoci da to i urade,unapred hvala..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BuxnaOne, post: 179488, member: 27916"] Ovako drustvo,molio bih ove iskusnije koji su upuceniji u takav problem da mi odg,nije mi potrebno neko bubanje nego pravi savjet.Jucer sam u plasteniku od starog naletio na 2 stabiljcice od nekih 15,20 cm. Nezz jesam li ih ja zasadio ili neko drugi,posto vutra memoriju sjecanja brise hahha...Uglavnom uzeo sam male saksijice da ih presadim,ali izgleda da je sjeme u zemlju bilo duboko zabodeno pa je korijen takodje otisao duboko u zemlju.Dok sam ih presadjivao uzeo sam istu zemlju u kojoj su i bile,mada problem je bio u tome da sam pozurio onu jako jako tanku zilicu korjena koja je bila duboko zabodena presjekao dok sam cupao je.Kad sam je prenio u saksijama u kucu,nakon nekih pola sata su joj se listovi zguzvali kao da ju je mraz udario.Ali joj je stablo jos uvjek ok... Pa me intersuje bili ona mogla preziviti,jer ja mislim da one za sada samo bortaju zbog te zilice..Molim sve koji mi mogu pomoci da to i urade,unapred hvala.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom