Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="trq7" data-source="post: 119960" data-attributes="member: 11616"><p>pa to me i čudi.jednu sam zasadio i prekrasno se razvija i sad vidim jos jedna izlazi s ona 2 listica za svjetlost.</p><p></p><p>uglavnom vrijeme joj je svakako da ide na sajt...</p><p>e sad vas moli, al zbilja,bas mi je vazno, za informaciju...</p><p>imam dobar sajt,ali necu bit kuci cijeli 6.i 7.mjesec.radim na moru...</p><p>kako nebih volio ostavit ju na sajtu na milost i nemilost nekom da li ce je zalit i brinut se o njoj,volio bih je ponjet sa sobom...</p><p>e sad,u kakve bi je tegle,tj.koliko velike morao stavit,a da je u 8.mj.ne prebacujem na sajt opet,nego da cijeli svoj kratki zivot proboravi u tegli.</p><p>molim vas za odgovor,jer za vikend krecem na sljaku,pa da znam koja mi je bolja opcija.</p><p>nosit ju sa sobom ili zasadit na sajt,pa se molit za kisu i da ju zaljeva frend i da ju ne pojedu zvijeri od puzeva ili sl.</p><p>ovo drugo nebih volio jer sam savjestan i ne volim tako stvari radit na pola,al ak joj je bolje u zemlji neg u tegli...</p><p>hvala unaprijed!!</p><p>da li je to moguce i da li joj zivot u tegli moze bit isti kao u zemlji,s tim da bi naravno bila u prirodi al u tegli?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trq7, post: 119960, member: 11616"] pa to me i čudi.jednu sam zasadio i prekrasno se razvija i sad vidim jos jedna izlazi s ona 2 listica za svjetlost. uglavnom vrijeme joj je svakako da ide na sajt... e sad vas moli, al zbilja,bas mi je vazno, za informaciju... imam dobar sajt,ali necu bit kuci cijeli 6.i 7.mjesec.radim na moru... kako nebih volio ostavit ju na sajtu na milost i nemilost nekom da li ce je zalit i brinut se o njoj,volio bih je ponjet sa sobom... e sad,u kakve bi je tegle,tj.koliko velike morao stavit,a da je u 8.mj.ne prebacujem na sajt opet,nego da cijeli svoj kratki zivot proboravi u tegli. molim vas za odgovor,jer za vikend krecem na sljaku,pa da znam koja mi je bolja opcija. nosit ju sa sobom ili zasadit na sajt,pa se molit za kisu i da ju zaljeva frend i da ju ne pojedu zvijeri od puzeva ili sl. ovo drugo nebih volio jer sam savjestan i ne volim tako stvari radit na pola,al ak joj je bolje u zemlji neg u tegli... hvala unaprijed!! da li je to moguce i da li joj zivot u tegli moze bit isti kao u zemlji,s tim da bi naravno bila u prirodi al u tegli? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom