Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kemul" data-source="post: 113888" data-attributes="member: 10762"><p>Evo napokon su mi biljcice izasle od nekih 70 sjemenki dobio sam 16 biljaka u čašama i pošto su četiri izašle ranije već im je dva tjedna i počele su da puštaju korjenje kroz one rupe na čaši i sad moje pitanje glasi dali se može korijen osušiti kada izađe iz zemlje i mislio sam ih sada presaditi ali kada sam obradio zemlju kako treba i sve napravio(zemlja je bila pored neke zapuštene masline za koju sam mislio da nitko ne mari) dođe čovjek i skoro me vidio kada sam nosio biljku i jedva sam mu pobjegao i sad sigurno neću moći naći sajt tako brzo jer sam ovaj tražio dugo i bio je idealan pomagajte koliko će još biljke izdržati u čašama.Nemojte govoriti da sadim u kantama jer ne mogu kupiti veću količinu zemlje pošto nemam auto pa najboljoj mjeri mogu kupiti 30 litara zemlje što je uz ovih 20 litara kojih imam nedovoljno da posadim sve a po statistici sa domaćim sjemenom od 10 njih dobiješ tri ženske biljke što znači ako posadim u ovo zemlje što imam mogu posadit dvije biljke a da bude jedna ženka šansa skoro pa i ne postoji a pošto sada svi maslinari obrađuju zemlju ispod maslina nemogu ih ubacit ispod koje masline koje su mi bile jedine opcije molim pomagajte brzo nisan duva sto godin vata me kriza.Unaprijed hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kemul, post: 113888, member: 10762"] Evo napokon su mi biljcice izasle od nekih 70 sjemenki dobio sam 16 biljaka u čašama i pošto su četiri izašle ranije već im je dva tjedna i počele su da puštaju korjenje kroz one rupe na čaši i sad moje pitanje glasi dali se može korijen osušiti kada izađe iz zemlje i mislio sam ih sada presaditi ali kada sam obradio zemlju kako treba i sve napravio(zemlja je bila pored neke zapuštene masline za koju sam mislio da nitko ne mari) dođe čovjek i skoro me vidio kada sam nosio biljku i jedva sam mu pobjegao i sad sigurno neću moći naći sajt tako brzo jer sam ovaj tražio dugo i bio je idealan pomagajte koliko će još biljke izdržati u čašama.Nemojte govoriti da sadim u kantama jer ne mogu kupiti veću količinu zemlje pošto nemam auto pa najboljoj mjeri mogu kupiti 30 litara zemlje što je uz ovih 20 litara kojih imam nedovoljno da posadim sve a po statistici sa domaćim sjemenom od 10 njih dobiješ tri ženske biljke što znači ako posadim u ovo zemlje što imam mogu posadit dvije biljke a da bude jedna ženka šansa skoro pa i ne postoji a pošto sada svi maslinari obrađuju zemlju ispod maslina nemogu ih ubacit ispod koje masline koje su mi bile jedine opcije molim pomagajte brzo nisan duva sto godin vata me kriza.Unaprijed hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom