Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="peri.lee" data-source="post: 107060" data-attributes="member: 4988"><p>pa ja ostavim preko noći sjeme u čaši da se natopi</p><p>ak imam hrpu domaćice s kojom uvijek idem 12/12 od starta onda nakon toga na tacnu...pa što isklija ubadam...ak npr imaš 30 sjemenki za koje ne znaš kakve su (ak su loše neće ti pomoć ni sai babin blagoslov), glupo mi pripremat čašice za sve u sl. ak nešto ipak ne uspije...uvijek pišom prema zemlji...iako u prirodi pišo uvijek nađe svoj put da bi došo tamo di treba...</p><p></p><p>ak klijam dobru genetiku koju ću vegetirat onda odma u zemlju nakon natapanja...to je ipak malo manje stresno nego prčkat klice pincetom, a ja u tom slučaju klijam 2 sjemenke (ako su fem)...meni više ne treba...unaprijed pripremit 2 čašice je manja tlaka nego 20-30</p><p></p><p>al greenpower ima pravo nije klijanje nikakva filozofija i ne treba previše filozofirat tu</p><p>bitno je da se sjeme ne osuši u procesu i da se klica ne kontaminira...</p><p>svako će nać svoj način koji mu najbolje odgovara a to uključuje i to dal ćeš ga ubost straga sprijeda il s boka ...glavno da nije u zraku jer pretpostavljam da ti aeroponika nije na pameti</p><p>pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="peri.lee, post: 107060, member: 4988"] pa ja ostavim preko noći sjeme u čaši da se natopi ak imam hrpu domaćice s kojom uvijek idem 12/12 od starta onda nakon toga na tacnu...pa što isklija ubadam...ak npr imaš 30 sjemenki za koje ne znaš kakve su (ak su loše neće ti pomoć ni sai babin blagoslov), glupo mi pripremat čašice za sve u sl. ak nešto ipak ne uspije...uvijek pišom prema zemlji...iako u prirodi pišo uvijek nađe svoj put da bi došo tamo di treba... ak klijam dobru genetiku koju ću vegetirat onda odma u zemlju nakon natapanja...to je ipak malo manje stresno nego prčkat klice pincetom, a ja u tom slučaju klijam 2 sjemenke (ako su fem)...meni više ne treba...unaprijed pripremit 2 čašice je manja tlaka nego 20-30 al greenpower ima pravo nije klijanje nikakva filozofija i ne treba previše filozofirat tu bitno je da se sjeme ne osuši u procesu i da se klica ne kontaminira... svako će nać svoj način koji mu najbolje odgovara a to uključuje i to dal ćeš ga ubost straga sprijeda il s boka ...glavno da nije u zraku jer pretpostavljam da ti aeroponika nije na pameti pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Klijanje - rast u casi - presadjivanje
Bottom