ovo za ulozak i nije losa ideja, elem, pozeljno je da bude upotrebljen prvo, jer su tu homoni pa ako koristite regular seme veca je sansa da se dobiju zenke
JoannaDark daj molim te pojasni stavku 3 i 4 neki dan mi puz skinuo jednu ljubimicu ostao jedan mali listic na njoj poludio samJa mislim da ste vi predaleko otisli. Ovo nije kvantna fizika. Morat cemo da ponovimo gradivo. Sto jednostavnije i manje stresa, to je bolje. Milijun puta su vazniji uvjeti nego to klijanje kao par jednostavnih stvari:
1. Preporucena zemlja
2. Da nas vrijeme slusa s punooooo sunca
3. Neopitroid ili Neopermin protiv insekata
4. Mreza u valjku ili 7 L probusena boca protiv puzeva i ostalih gamadi dok ne narastu i ojacaju
Sto se mene tice, ja vise volim stavit seeds u casu tople vode i to e to. Proklijale su mi za 24 h, a one u maramici za 48 h, pa vi kako ocete.
e onda sad znas i zbog cega je bolje presadjivati vec formiranu stabljikuSad se bojim da nece ni izrast jel ce ih ti puzici u startu pojest ??
ovo dole citirano pise u prvom postu ove teme, da si je procitao ne bi zabadao 5cm i malo vise. sad strpljivo, pa ili ce izaci ili istruliti u zemljiNekih 5 cm. Mozda i malo vise. Nadam se da ce izrast.
Seme nemojte mnogo duboko stavljati, jer ce mu trebati mnogo vise vremena da se razvije i izadje na povrsinu.Dovoljno je da vrh semenke bude samo nekoliko milimetara u zemlji,odnosno ispod zemlje
na kojoj temperaturiPrvo su bile u vlažnim maramicama 6 dana a nakon toga 3 dana u destiliranoj vodi pa sam ih opet zadnja 2 dana stavio u maramice i ništa.