Imam jedno pitanje da li raditi toping pre presadjivanja u vece saksije ili posle? (hitno)
presadi pa zatim topiraj i zali sa necim tipa hesi root ako imas da se malo ublazi stres, mada nije toliko bitno al je pozeljno pozz.
Imam jedno pitanje da li raditi toping pre presadjivanja u vece saksije ili posle? (hitno)
Meni su proklijala sva tri semena od GHS jedan lemon cheese, holy punch i jack herer 3/3Kakva su vam generalno iskustva sa GHS oko klijavosti? Nikad nisam cekao duze od dan i po do dva da proklija, ovaj put cekam GHS seme, prolazi cetvrti dan i nista. Po mom dosadasnjem iskustvu, ako ne grune treci-cetvrti dan, ispostavi se da je corak
Cao Imam jedan problem mozda bi mogao da mi pomognes bio bi ti zahvalan imam seme uzeto preko I diskovi Koji se naduju I stavis seme I tu ima humusa sitnnog lepo I 13 Dana neizlazi na povrsinu juce sam otvarao par klice su bele negde nije ni krenula I nista se nedoganja stalno su na suncu I toplom ne kapiram hvala PunoQuote:
Originally Posted by nitro.screw
imam biljke od mjesec ipo dana i do sad su bile u boxu,i danas sam ih presadio u prirodu tik uz potok..dobra je zemlja i imaju vlage,a imaju i dosta sunca...ima li nade iako su se pocele susit zbog kisele zemlje u casici??
ako zemlja nevalja suse se odmah a ne posle mesec dana ... vise ce biti da je vlaznost velika a slaba ventilacija...
ako si ih drzao na 16/8 ili 18/6 24/0 nemoj da ih iznosis jer ce ti odmah procvetati,bolje ih gaji unutra...
@Pitt bull Stavi u casicu cca pola litre (tipa od pavlake..) neku od provjerene/preporucene zemlje (ima tema na forumu), ubaci svaku sjemenku u posebnu casu naravno. Ne duboko, nekih pola cm recimo, i odrzavaj vlaznost.. ako ne izadju za 4-5 dana mozda ni nece ko to zna..
Sledeci put u slucaju problema prilozis i fotku.. i naravno prvo prelistas forum pa onda sadis..
Hvala brat mogu I sliku da ti pustim a nerazumem jel da seme Vadim iz kontenjera malih msm tih diskova Hvala brat Puno@Pitt bull Stavi u casicu cca pola litre (tipa od pavlake..) neku od provjerene/preporucene zemlje (ima tema na forumu), ubaci svaku sjemenku u posebnu casu naravno. Ne duboko, nekih pola cm recimo, i odrzavaj vlaznost.. ako ne izadju za 4-5 dana mozda ni nece ko to zna..
Sledeci put u slucaju problema prilozis i fotku.. i naravno prvo prelistas forum pa onda sadis..