Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Killer A5 Haze / ACE Seeds / Lumatek 300 pro
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 781307" data-attributes="member: 27487"><p>50. dan ukupno</p><p></p><p>10.ti na 12/12</p><p></p><p>Nedjelja, dan za update pa ce tako i u buduce biti na tjednoj bazi. Jucer dobila punu dozu nirvane tj mrvicu vise nego pise doza. Ipak je tu veca biljka u pitanju. Zaljevanje standardno svaka tri dana ide. Tako sam i podjelio gnojiva da se vrte u krug i prakticki nikada ne ide prazna voda. Ovaj put ne mjerim apsolutno nista, ni ph ni ec jos od pocetka. Ne koristim ni limunsku kiselinu, ph down i sl. Nemam niti jednu komponentu koja nije iz organic serije tako da nema ni potrebe za svim navedenim. Zadnjih par dana imam problema sa lumatekom. Naime poceo se sam od sebe gasiti tijekom smjene od 12 sati. Promjenio sam sve i isprobao sve scenarije. Solo uticnica, timeri mehanicki i digitalni, skinuo dimmer i opet na kraju se desilo isto. U kontaktu sam sa lumatekom samo u ovom trenutku ne postoji opcija da ga odmah saljem nego trebam rijesenje za novonastalu situaciju. Trebao bi nekakv senzor koji bi ljavljao ako se svjetlo ugasi na sms, mail bilo sta da ga istog moment mogu upaliti (imam wifi uticnicu). Ako netko zna vise o toj temi ili uredaj koji bi mi mogao pomoci molim da napise ovdje ili na privatnu poruku. Panel radi na 100% zadnja 2-3 dana i za sad je sve tip top. Cura je dovoljno velika da to podnese. Realno kada ako ne sad, tako da ide pun gas do kraja tj 310w.</p><p>Ukupno sam potrosio skoro 20m zice za vrt za vezivanje. Tesko je docarati preko slika kakva je to biljka ustvari. Jedva cekam da se pojave hedovi na njoj.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]486776[/ATTACH][ATTACH=full]486777[/ATTACH][ATTACH=full]486778[/ATTACH][ATTACH=full]486779[/ATTACH][ATTACH=full]486780[/ATTACH][ATTACH=full]486781[/ATTACH][ATTACH=full]486782[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 781307, member: 27487"] 50. dan ukupno 10.ti na 12/12 Nedjelja, dan za update pa ce tako i u buduce biti na tjednoj bazi. Jucer dobila punu dozu nirvane tj mrvicu vise nego pise doza. Ipak je tu veca biljka u pitanju. Zaljevanje standardno svaka tri dana ide. Tako sam i podjelio gnojiva da se vrte u krug i prakticki nikada ne ide prazna voda. Ovaj put ne mjerim apsolutno nista, ni ph ni ec jos od pocetka. Ne koristim ni limunsku kiselinu, ph down i sl. Nemam niti jednu komponentu koja nije iz organic serije tako da nema ni potrebe za svim navedenim. Zadnjih par dana imam problema sa lumatekom. Naime poceo se sam od sebe gasiti tijekom smjene od 12 sati. Promjenio sam sve i isprobao sve scenarije. Solo uticnica, timeri mehanicki i digitalni, skinuo dimmer i opet na kraju se desilo isto. U kontaktu sam sa lumatekom samo u ovom trenutku ne postoji opcija da ga odmah saljem nego trebam rijesenje za novonastalu situaciju. Trebao bi nekakv senzor koji bi ljavljao ako se svjetlo ugasi na sms, mail bilo sta da ga istog moment mogu upaliti (imam wifi uticnicu). Ako netko zna vise o toj temi ili uredaj koji bi mi mogao pomoci molim da napise ovdje ili na privatnu poruku. Panel radi na 100% zadnja 2-3 dana i za sad je sve tip top. Cura je dovoljno velika da to podnese. Realno kada ako ne sad, tako da ide pun gas do kraja tj 310w. Ukupno sam potrosio skoro 20m zice za vrt za vezivanje. Tesko je docarati preko slika kakva je to biljka ustvari. Jedva cekam da se pojave hedovi na njoj. [ATTACH type="full"]486776[/ATTACH][ATTACH type="full"]486777[/ATTACH][ATTACH type="full"]486778[/ATTACH][ATTACH type="full"]486779[/ATTACH][ATTACH type="full"]486780[/ATTACH][ATTACH type="full"]486781[/ATTACH][ATTACH type="full"]486782[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Killer A5 Haze / ACE Seeds / Lumatek 300 pro
Bottom