Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
KANDŽE
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 226799" data-attributes="member: 28551"><p>destilirana voda ti nije najsretnije rijeshenje...</p><p>destilirana voda je ocishchena od svega...shto znachi da nema i neke, za biljku korisne, elemente koje obichna voda iz pipe ima...tako da ..ako se zaljeva iskljuchivo sa destiliranom ( ili chak sa RO vodom ) potrebno je dodavati Cal/Mag dodatke tj. kalcij i magnezij..</p><p>sve u svemu..destilirana voda zaista nije najsretnije rijeshenje...puno bi ti bilo bolje koristiti vodu iz pipe ...kojoj chesh korigirati ph sa npr. limunom ( mislim da se mozhe rechi da je jedna zhlichica na litru vode neka..onak napamet...srednja mjera sa kojom mohesh korigirati ph sa 8 na oko 7. -kod mene je ph oko 8 i ja moram staviti 2 zhlice limunova soka da bi spustila na 6,5 )..</p><p>takodjer nemoj koristiti ustajalu vodu iz pipe...puno je bolje nekako malo prozrachiti vodu i na taj nahin potjerati tj. natjerati na isparavanje klor...npr. sipash vodu u nekakvu vechu kantu-lavor i par puta presipash iz jedne posudu u drugu-onako sa nekakve visine-kao kada zhelish ohladiti tekuchinu...tako chesh se rijeshiti bar dijela klora..</p><p>neki koriste i zrahne pumpe za akvarije ( + shupljikavi kamen ) kako bi obogatili vodu kisikom + rijeshili se tih isparivih elemenata poput klora.</p><p></p><p>inache.kandzhe se mogu pojaviti zbog pretjeranog gnojenja, vishka vlage i, u neki sluchajevima zbog prevelike temperature - list se nekada pochne uvijati prema gore ili prema dle...ili se stranice lista pochnu savijati prema unutra-pogotovo mlado ne potpuno razvijeno lishche na vrhovima-zbog blizine lampe.</p><p></p><p>( glava me boli da jedva gledam.tako da..oprosti/te ako je malo zbrdazdola ili nejasno...)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 226799, member: 28551"] destilirana voda ti nije najsretnije rijeshenje... destilirana voda je ocishchena od svega...shto znachi da nema i neke, za biljku korisne, elemente koje obichna voda iz pipe ima...tako da ..ako se zaljeva iskljuchivo sa destiliranom ( ili chak sa RO vodom ) potrebno je dodavati Cal/Mag dodatke tj. kalcij i magnezij.. sve u svemu..destilirana voda zaista nije najsretnije rijeshenje...puno bi ti bilo bolje koristiti vodu iz pipe ...kojoj chesh korigirati ph sa npr. limunom ( mislim da se mozhe rechi da je jedna zhlichica na litru vode neka..onak napamet...srednja mjera sa kojom mohesh korigirati ph sa 8 na oko 7. -kod mene je ph oko 8 i ja moram staviti 2 zhlice limunova soka da bi spustila na 6,5 ).. takodjer nemoj koristiti ustajalu vodu iz pipe...puno je bolje nekako malo prozrachiti vodu i na taj nahin potjerati tj. natjerati na isparavanje klor...npr. sipash vodu u nekakvu vechu kantu-lavor i par puta presipash iz jedne posudu u drugu-onako sa nekakve visine-kao kada zhelish ohladiti tekuchinu...tako chesh se rijeshiti bar dijela klora.. neki koriste i zrahne pumpe za akvarije ( + shupljikavi kamen ) kako bi obogatili vodu kisikom + rijeshili se tih isparivih elemenata poput klora. inache.kandzhe se mogu pojaviti zbog pretjeranog gnojenja, vishka vlage i, u neki sluchajevima zbog prevelike temperature - list se nekada pochne uvijati prema gore ili prema dle...ili se stranice lista pochnu savijati prema unutra-pogotovo mlado ne potpuno razvijeno lishche na vrhovima-zbog blizine lampe. ( glava me boli da jedva gledam.tako da..oprosti/te ako je malo zbrdazdola ili nejasno...) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
KANDŽE
Bottom