Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="The leopard whisperer" data-source="post: 789058" data-attributes="member: 79257"><p>Pozdrav,</p><p>Vidio sam da ste mi jučer postavili pitanje, ali ja vam odgovor ne znam dati...ima na forumu kompetentnijih ljudi, valjda će se javiti.</p><p>Ja vam mogu jedino savjetovati da se sami bacite u uzgoj i izradu ulja, jedino ćete tako znati šta supruga zapravo uzima. Ja sam u dva turnusa uzgojio sedam sorti i od toga napravio 120g ulja. Supruga je u malo više od tri mjeseca to skoro sve potrošila, uzimala je 1.3g dnevno, sad smo malo smanjili dozu da rasporedimo ovo što je ostalo na još dvadesetak dana kad će i treća tura biti gotova. Njoj je CT pokazao smanjenje glavnog tumora i nekih metastaza, a sad, jel to od ulja ili terapije koju prima, nemamo pojma ali s uljem ne mislimo stati. Ona ulje super podnosi, funkcionira najnormalnije, ide na posao, obavlja sve dnevne poslove, vozi auto, jede, spava...to prije ulja ništa nije mogla, pa dok je tako, ide ulje.</p><p>I šta još da vam kažem osim da i vašoj i mojoj i svim suprugama ovog svijeta zaželim sreću u daljnjem liječenju i svima nama snage da to sve izguramo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The leopard whisperer, post: 789058, member: 79257"] Pozdrav, Vidio sam da ste mi jučer postavili pitanje, ali ja vam odgovor ne znam dati...ima na forumu kompetentnijih ljudi, valjda će se javiti. Ja vam mogu jedino savjetovati da se sami bacite u uzgoj i izradu ulja, jedino ćete tako znati šta supruga zapravo uzima. Ja sam u dva turnusa uzgojio sedam sorti i od toga napravio 120g ulja. Supruga je u malo više od tri mjeseca to skoro sve potrošila, uzimala je 1.3g dnevno, sad smo malo smanjili dozu da rasporedimo ovo što je ostalo na još dvadesetak dana kad će i treća tura biti gotova. Njoj je CT pokazao smanjenje glavnog tumora i nekih metastaza, a sad, jel to od ulja ili terapije koju prima, nemamo pojma ali s uljem ne mislimo stati. Ona ulje super podnosi, funkcionira najnormalnije, ide na posao, obavlja sve dnevne poslove, vozi auto, jede, spava...to prije ulja ništa nije mogla, pa dok je tako, ide ulje. I šta još da vam kažem osim da i vašoj i mojoj i svim suprugama ovog svijeta zaželim sreću u daljnjem liječenju i svima nama snage da to sve izguramo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom