Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nani1974" data-source="post: 789053" data-attributes="member: 86945"><p>Mario molim te za savjet supruga mi ima karcinom dojke koji nije operabilan i metastazirao je na kosti, a otkriven je u 2 mjesecu 2022 godine. Od bolova ostala je u invalitskim kolicima te je primila 16 taksola i uz svoju borbu stanje se dobro popravilo, međutim u 6 mjesecu 2023 pojavio se na jetri uz promjenu iz her negativnog u her 3 + te je doktorica rekla da je to dobro radi nastavka lječenja imuno terapijom. Počela je uzimati ulje u 9 mjesecu 2023 mjesecu koje smo kupovali u Sloveniji i došla je do 1 grama dnevno koje uzima i sada. Za vrijeme uzimanja ulja bolest se nije povlačila kako smo mi mislili, pa te molim za savjet koliko dugo se treba uzimat ulje da bi se vidjeli rezultati i treba li mjenjat ulje pošto ovo plačamo 90 eura milgram.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nani1974, post: 789053, member: 86945"] Mario molim te za savjet supruga mi ima karcinom dojke koji nije operabilan i metastazirao je na kosti, a otkriven je u 2 mjesecu 2022 godine. Od bolova ostala je u invalitskim kolicima te je primila 16 taksola i uz svoju borbu stanje se dobro popravilo, međutim u 6 mjesecu 2023 pojavio se na jetri uz promjenu iz her negativnog u her 3 + te je doktorica rekla da je to dobro radi nastavka lječenja imuno terapijom. Počela je uzimati ulje u 9 mjesecu 2023 mjesecu koje smo kupovali u Sloveniji i došla je do 1 grama dnevno koje uzima i sada. Za vrijeme uzimanja ulja bolest se nije povlačila kako smo mi mislili, pa te molim za savjet koliko dugo se treba uzimat ulje da bi se vidjeli rezultati i treba li mjenjat ulje pošto ovo plačamo 90 eura milgram. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom