Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rabindrant" data-source="post: 785257" data-attributes="member: 68034"><p>Evo test subjekt je sinoć uzeo Rick Simpson koji mu je dao susjedov mačak. Kaže da je razlika nebo i zemlja. Jako mala količina uzeta prije spavanja dovela je do toga da se nekontrolirano počela grčiti i trzati (to se i prije događalo kada bi uzimala full spectrum, samo što ovaj put nije imala vezu za nabaviti, pa je uzela taj CBD što joj je tako skupo prodano, a ne radi ništa). Kaže da zbog tih trzaja izgleda kao Megan iz Egzorcista, međutim, nakon što je tako protrese, blažena zaspe. Tako par dana zaredom i simptomi se na neko vrijeme povuku. U tom međuvremenu ga ne uzima, zato što kaže da nema potrebe. Nkenoj sestri opet odgovara CBD iz apoteke, tako da izgleda da je individualno.</p><p>Mene najviše zanima taj dio o grčenju prije spavanja, izrazila se na način kao da je Rick Simpson struja koja je protrese i pri tome izbaci MS simptome iz nje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rabindrant, post: 785257, member: 68034"] Evo test subjekt je sinoć uzeo Rick Simpson koji mu je dao susjedov mačak. Kaže da je razlika nebo i zemlja. Jako mala količina uzeta prije spavanja dovela je do toga da se nekontrolirano počela grčiti i trzati (to se i prije događalo kada bi uzimala full spectrum, samo što ovaj put nije imala vezu za nabaviti, pa je uzela taj CBD što joj je tako skupo prodano, a ne radi ništa). Kaže da zbog tih trzaja izgleda kao Megan iz Egzorcista, međutim, nakon što je tako protrese, blažena zaspe. Tako par dana zaredom i simptomi se na neko vrijeme povuku. U tom međuvremenu ga ne uzima, zato što kaže da nema potrebe. Nkenoj sestri opet odgovara CBD iz apoteke, tako da izgleda da je individualno. Mene najviše zanima taj dio o grčenju prije spavanja, izrazila se na način kao da je Rick Simpson struja koja je protrese i pri tome izbaci MS simptome iz nje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom