Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="josip420" data-source="post: 783382" data-attributes="member: 76507"><p>Pozdrav</p><p></p><p>Imam jedan problem tj nedoumicu.</p><p></p><p>Kuhao sam cbd ulje RSO METODIM (nije prvi put) te sam pri kraju samog kuhanja isao ispariti alkohol do kraja na način da sam malu teglicu stavio direkt na indukcijsku toplinu na maksimalnu temperaturu, izasao vanka na doslovno minutu te mi je poceo jak dim izlazit iz teglice te su ostali ovakvi ostaci kao na slici.</p><p></p><p>Moje pitanje je sada, dali je većina kanabinoida izgorila pri ovom zadnjem procesu ili je o nečem drugom riječ. Čini mi se da sam zajebao stvar pa cisto da provjerim ovdje prije nekakve konzumacije.</p><p></p><p></p><p>Hvala pozz.</p><p></p><p>[ATTACH=full]491803[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="josip420, post: 783382, member: 76507"] Pozdrav Imam jedan problem tj nedoumicu. Kuhao sam cbd ulje RSO METODIM (nije prvi put) te sam pri kraju samog kuhanja isao ispariti alkohol do kraja na način da sam malu teglicu stavio direkt na indukcijsku toplinu na maksimalnu temperaturu, izasao vanka na doslovno minutu te mi je poceo jak dim izlazit iz teglice te su ostali ovakvi ostaci kao na slici. Moje pitanje je sada, dali je većina kanabinoida izgorila pri ovom zadnjem procesu ili je o nečem drugom riječ. Čini mi se da sam zajebao stvar pa cisto da provjerim ovdje prije nekakve konzumacije. Hvala pozz. [ATTACH type="full"]491803[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom