Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bee777" data-source="post: 780981" data-attributes="member: 85772"><p>Dragi svi,</p><p>upravo sam se registrovala na ovaj forum i jako mi je drago da sam ga pronasla, jer sam vec bila ocajna. Naime, mama je 2019. operisala kancer materice, sve su izvadilii i bilo je 2 godine sve ok, kada se vraca u obliku metastaza po trbusnom zidu. Uradila je 6 hemio, skoro sve su se povukle osim dve manjeg promera. Medjutim kako je to high grade tumor, bolim se da svakim danom gubimo vreme. Nabavila sam ulje provereno oko 80 posto thc i davala sam joj povecanje doze na 4 dana. 12tog dana je pila jedno zrno ujutro, jedno u podne i dva uvece. Ona inace ima problem s visokim pritiskom i pije lekove. Pritisak se toliko spustao i dizao, imala je uzasne glavobolje, a o mucnini da ne govorim uz oblivanje hladnim znojem. sad vec danima ne uzima, jer se boji mucnine koja se povremeno jos javi. Citala sam o analnom doziranju i probala bih to. Ali da li je to njoj bilo prebrzo i previse? Bojim se da ce proci jako dugo dok ne stekne toleranciju, a vreme nam nije prijatelj u ovom slucaju. Sta kazete, kakva su vasa iskustva?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bee777, post: 780981, member: 85772"] Dragi svi, upravo sam se registrovala na ovaj forum i jako mi je drago da sam ga pronasla, jer sam vec bila ocajna. Naime, mama je 2019. operisala kancer materice, sve su izvadilii i bilo je 2 godine sve ok, kada se vraca u obliku metastaza po trbusnom zidu. Uradila je 6 hemio, skoro sve su se povukle osim dve manjeg promera. Medjutim kako je to high grade tumor, bolim se da svakim danom gubimo vreme. Nabavila sam ulje provereno oko 80 posto thc i davala sam joj povecanje doze na 4 dana. 12tog dana je pila jedno zrno ujutro, jedno u podne i dva uvece. Ona inace ima problem s visokim pritiskom i pije lekove. Pritisak se toliko spustao i dizao, imala je uzasne glavobolje, a o mucnini da ne govorim uz oblivanje hladnim znojem. sad vec danima ne uzima, jer se boji mucnine koja se povremeno jos javi. Citala sam o analnom doziranju i probala bih to. Ali da li je to njoj bilo prebrzo i previse? Bojim se da ce proci jako dugo dok ne stekne toleranciju, a vreme nam nije prijatelj u ovom slucaju. Sta kazete, kakva su vasa iskustva? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom