Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jeja12" data-source="post: 753628" data-attributes="member: 77392"><p>Slagan za ime Boga odvedi ga na ct ili mr da se vidi gdje je sve tumor ako se rasirio</p><p></p><p>Moram novi post jer ne mogu dodati prethodnom. Ako moderator moze nek spoji.</p><p>Uglavnom poruka je za Slagana. Vidim da si dobar sin jer se toliko brines za oca ali ovo nema smisla. Ovi ti pisem kao da te poznajem i da si mi prijatelj. Vodi ga na ct toraksa,abdomena i zdjelice!!!!!! Mi nismo ovdje doktori, mi smo ili u potrebi ili je beko nas u potrebi za Isusovim uljem ( tako zovem thc ). Znate da ima tumor na plucima ocito nije operabilan. Moras znati razlog zasto ne prima kemo ili imuno terapiju ili zracenje. Nema to veze s godinama. To moze imati veze sa losim opcim zdravstvenim stanjem, drugim bolestima ili velikoj rasirenosti primarne bolesti. Dakle faza odbijanja hrane i tekucine ne zvuci dobro. Postoji i palijativa koja moze mu dati infuziju ili vidjeti za hranu no proje svega toga mora se znati da li se tumor rasitio i gdje. Ne znam tvoju financijsku situaciju ali ako mozes odvedi ga kod drugog lijecnika po drugo misljenje.</p><p>I ako mozes prepisi nalaz ako neces slati. со среќа</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jeja12, post: 753628, member: 77392"] Slagan za ime Boga odvedi ga na ct ili mr da se vidi gdje je sve tumor ako se rasirio Moram novi post jer ne mogu dodati prethodnom. Ako moderator moze nek spoji. Uglavnom poruka je za Slagana. Vidim da si dobar sin jer se toliko brines za oca ali ovo nema smisla. Ovi ti pisem kao da te poznajem i da si mi prijatelj. Vodi ga na ct toraksa,abdomena i zdjelice!!!!!! Mi nismo ovdje doktori, mi smo ili u potrebi ili je beko nas u potrebi za Isusovim uljem ( tako zovem thc ). Znate da ima tumor na plucima ocito nije operabilan. Moras znati razlog zasto ne prima kemo ili imuno terapiju ili zracenje. Nema to veze s godinama. To moze imati veze sa losim opcim zdravstvenim stanjem, drugim bolestima ili velikoj rasirenosti primarne bolesti. Dakle faza odbijanja hrane i tekucine ne zvuci dobro. Postoji i palijativa koja moze mu dati infuziju ili vidjeti za hranu no proje svega toga mora se znati da li se tumor rasitio i gdje. Ne znam tvoju financijsku situaciju ali ako mozes odvedi ga kod drugog lijecnika po drugo misljenje. I ako mozes prepisi nalaz ako neces slati. со среќа [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom