Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dinarida" data-source="post: 727097" data-attributes="member: 76196"><p>Pozdrav dobri ljudi</p><p></p><p>Tek sada sam otkrio ovaj forum. Nažalost ocu mi je dijagosnitifikova karcinom prostate koji je uspešno lečio hormonskom terapijom i imao je neke sitne metastaze na kostima, ali hvala Bogu on nikakvih problema nije imao. Nedavno se PSA prostate povećao i pošalje ga doktor na dalje pretrage i dijagostifikuju mu karcinom pluća koje je nevezan sa ovime. Po pojavi karcinoma prostate korigovao je životne navihe, pravi svakodnevno sokove đuserom od cvekle, šargarepe i limuna... Koristi biljne preparate poput B17, D3, polen, povremeno magnezijum direkt i Reishi gljive u tabeltama. Bolova nikakvih nema, super se oseća, pokretan hvala Bogu. Danas je došao nalaz da mora na hemoterapiju, pa ako bude sve kako treba na operaciju. Najviše me je strah što ima 70 godina i strah me je kako će sve to podneti.</p><p>Malo sam pogubljen od silne brige i lutanja, voleo bih da me uputite na stvari koje su bitne kako mu uključiti i ulje kanabisa. Šta tačno tražiti kod tog ulja i koje za kancer pluća? Nisam pametan više šta da radim. Da li možemo koristiti to i sa hemioterapijom, koliko se treba dozirati i u kojem intervalu?</p><p></p><p>Hvala još jednom svima</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dinarida, post: 727097, member: 76196"] Pozdrav dobri ljudi Tek sada sam otkrio ovaj forum. Nažalost ocu mi je dijagosnitifikova karcinom prostate koji je uspešno lečio hormonskom terapijom i imao je neke sitne metastaze na kostima, ali hvala Bogu on nikakvih problema nije imao. Nedavno se PSA prostate povećao i pošalje ga doktor na dalje pretrage i dijagostifikuju mu karcinom pluća koje je nevezan sa ovime. Po pojavi karcinoma prostate korigovao je životne navihe, pravi svakodnevno sokove đuserom od cvekle, šargarepe i limuna... Koristi biljne preparate poput B17, D3, polen, povremeno magnezijum direkt i Reishi gljive u tabeltama. Bolova nikakvih nema, super se oseća, pokretan hvala Bogu. Danas je došao nalaz da mora na hemoterapiju, pa ako bude sve kako treba na operaciju. Najviše me je strah što ima 70 godina i strah me je kako će sve to podneti. Malo sam pogubljen od silne brige i lutanja, voleo bih da me uputite na stvari koje su bitne kako mu uključiti i ulje kanabisa. Šta tačno tražiti kod tog ulja i koje za kancer pluća? Nisam pametan više šta da radim. Da li možemo koristiti to i sa hemioterapijom, koliko se treba dozirati i u kojem intervalu? Hvala još jednom svima [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom