Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="rinche" data-source="post: 716986" data-attributes="member: 72958"><p>Bok ekipa! Ima li tko iskustva sa liječenjem tumora kod pasa?</p><p>Pasonji mi je dijagnosticiran osteosarkom sredinom 5.mj i amputirana mu je noga. On je to sve odlično podnio i sve je bilo super do unatrag 15ak dana. Otekle su mu sve tri noge, oči i pretrage su pokazale neku upalu. Uz terapiju se smirilo i planirali smo sada iza NG raditi daljnje pretrage kaj se tiče samog tumora da vidimo jel su se pojavile metastaze. Njemu je jučer opet pozlilo i otekla mu je jedna noga skroz do lakta. Dala sam mu antibiotik predviđen za slučaj ako se tako nešto dogodi i malko je bolje i dok sad ne vidim sa vetom kaj ćemo i kako dalje, informiram se o ulju. </p><p>Doziranje? U punoj snazi je imao 30kg, ali je nakon amputacije spao na kojih 28. Sada ga nisam još vagala ali je dosta oslabio u tih par tjedana. Pretpostavljam da je doza manja nego za odraslog čovjeka. Je li moguće da će mu poboljšati apetit, smanjiti bol? I može li se uzimati paralelno sa antibioticima?</p><p>Ne mislim da će mi pas preko noći ozdraviti ili da će uopće ozdraviti 100%, pogotovo jer to sranje ima visoki metastatski potencijal i bez obzira kaj metastaza prije amputacije nije bilo, ali ne želim odustati bez da probam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rinche, post: 716986, member: 72958"] Bok ekipa! Ima li tko iskustva sa liječenjem tumora kod pasa? Pasonji mi je dijagnosticiran osteosarkom sredinom 5.mj i amputirana mu je noga. On je to sve odlično podnio i sve je bilo super do unatrag 15ak dana. Otekle su mu sve tri noge, oči i pretrage su pokazale neku upalu. Uz terapiju se smirilo i planirali smo sada iza NG raditi daljnje pretrage kaj se tiče samog tumora da vidimo jel su se pojavile metastaze. Njemu je jučer opet pozlilo i otekla mu je jedna noga skroz do lakta. Dala sam mu antibiotik predviđen za slučaj ako se tako nešto dogodi i malko je bolje i dok sad ne vidim sa vetom kaj ćemo i kako dalje, informiram se o ulju. Doziranje? U punoj snazi je imao 30kg, ali je nakon amputacije spao na kojih 28. Sada ga nisam još vagala ali je dosta oslabio u tih par tjedana. Pretpostavljam da je doza manja nego za odraslog čovjeka. Je li moguće da će mu poboljšati apetit, smanjiti bol? I može li se uzimati paralelno sa antibioticima? Ne mislim da će mi pas preko noći ozdraviti ili da će uopće ozdraviti 100%, pogotovo jer to sranje ima visoki metastatski potencijal i bez obzira kaj metastaza prije amputacije nije bilo, ali ne želim odustati bez da probam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom