Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 698674" data-attributes="member: 17768"><p>Ima ovdje iskusnijih i potkovanijih članova od mene ali su se u zadnje vrijeme utišali. Zato, u međuvremenu da ti ja odgovorim: </p><p></p><p>Koliko mi se čini za sad vam dobro ide. </p><p>Kod nas se radi o uzimanju samo rektalno. Oralno teško podnosi. Mada bi također trebalo zbog jetre. Ali evo pomalo se smanjuju mete na jetri već duže razdoblje tako da...</p><p></p><p>Jako važno, pripazite na prehranu neka pređe na autofagiju. Proučite to.</p><p></p><p>Možete također smanjiti dozu rektalno a ostatak da uzima oralno. Dakle kombinirajte npr: 0.8g rektalno i 0,2g oralno. Možete recimo oralnu dozu rasporediti na više manjih doza. Ali postepeno ići sa oralnim svakako.</p><p>Kada bolesnik uzme dozu budite uz nju. Neka pije vode. Pričajte s njom. Pravite joj društvo u svakom slučaju. Olakšavajuće je puno kada imaš nekoga tko će te smiriti dok si pod djelovanjem. </p><p>Sretno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 698674, member: 17768"] Ima ovdje iskusnijih i potkovanijih članova od mene ali su se u zadnje vrijeme utišali. Zato, u međuvremenu da ti ja odgovorim: Koliko mi se čini za sad vam dobro ide. Kod nas se radi o uzimanju samo rektalno. Oralno teško podnosi. Mada bi također trebalo zbog jetre. Ali evo pomalo se smanjuju mete na jetri već duže razdoblje tako da... Jako važno, pripazite na prehranu neka pređe na autofagiju. Proučite to. Možete također smanjiti dozu rektalno a ostatak da uzima oralno. Dakle kombinirajte npr: 0.8g rektalno i 0,2g oralno. Možete recimo oralnu dozu rasporediti na više manjih doza. Ali postepeno ići sa oralnim svakako. Kada bolesnik uzme dozu budite uz nju. Neka pije vode. Pričajte s njom. Pravite joj društvo u svakom slučaju. Olakšavajuće je puno kada imaš nekoga tko će te smiriti dok si pod djelovanjem. Sretno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom