Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="EdibB" data-source="post: 697435" data-attributes="member: 66581"><p>Cisto da napisem svoje iskustvo. 2-3h nakon uzimanja ulja, poceo sam se cudno osjecati. Imao sam osjecaj da sam van sebe, stezalo me u prsima, mislio sam da cu dobiti ili da sam dobio srcani udar. Bas sam bio van sebe. Imao sam osejcaj da cu povratiti, ali mi je trebalo 30tak minuta da povratim. Tek nakon toga sam dosao malo sebi, ali i dalje neka paranoja, anksioznost, nevjerovatan osjecaj je i dalje bio prisutan, koji je popustio kroz sat vremena.</p><p></p><p>Prije toga sam godinu dana koristio ulje povremeno, pusio sedmicno i nisam imao ovako jaku nuspojavu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EdibB, post: 697435, member: 66581"] Cisto da napisem svoje iskustvo. 2-3h nakon uzimanja ulja, poceo sam se cudno osjecati. Imao sam osjecaj da sam van sebe, stezalo me u prsima, mislio sam da cu dobiti ili da sam dobio srcani udar. Bas sam bio van sebe. Imao sam osejcaj da cu povratiti, ali mi je trebalo 30tak minuta da povratim. Tek nakon toga sam dosao malo sebi, ali i dalje neka paranoja, anksioznost, nevjerovatan osjecaj je i dalje bio prisutan, koji je popustio kroz sat vremena. Prije toga sam godinu dana koristio ulje povremeno, pusio sedmicno i nisam imao ovako jaku nuspojavu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom