Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mika0808" data-source="post: 688947" data-attributes="member: 73469"><p>Pozdrav svima,</p><p></p><p>registrirala sam se na forum jer imam pitanje u vezi načina korištenja ulja, ako će netko imati vremena pa možda dati neki savjet jer mi nemamo iskustva. Naime, mami je dijagnosticiran rak pluća, rak je metastazirao na mozak u međuvremenu. Dajem joj ulje navečer jer želim da mirno spava budući da ju tokom večeri često uhvati nemir te ne može zaspati. Dajemo joj ulje u kapsuli, ali jučer je osjećala mučninu i nije zaspala cca 3 sata, dok nije povratila sve što je pojela. Ne znam je li mučnina od ulja ili nečeg drugog. Imate li savjet ili ideju je li to možda zbog načina na koji joj ga dajemo (u kapsuli ga popije) ili je možda u pitanju količina tj doza. Imamo indica ulje. </p><p></p><p>Puno vam hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mika0808, post: 688947, member: 73469"] Pozdrav svima, registrirala sam se na forum jer imam pitanje u vezi načina korištenja ulja, ako će netko imati vremena pa možda dati neki savjet jer mi nemamo iskustva. Naime, mami je dijagnosticiran rak pluća, rak je metastazirao na mozak u međuvremenu. Dajem joj ulje navečer jer želim da mirno spava budući da ju tokom večeri često uhvati nemir te ne može zaspati. Dajemo joj ulje u kapsuli, ali jučer je osjećala mučninu i nije zaspala cca 3 sata, dok nije povratila sve što je pojela. Ne znam je li mučnina od ulja ili nečeg drugog. Imate li savjet ili ideju je li to možda zbog načina na koji joj ga dajemo (u kapsuli ga popije) ili je možda u pitanju količina tj doza. Imamo indica ulje. Puno vam hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom