Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mario339" data-source="post: 677801" data-attributes="member: 30235"><p>Sta vise ima smisla to je vijecito pitanje na koje jedino sami svako za sebe jedino moze pronaci odgovor. Sto se tice ulja definitivno pomaze u puno stvari ali najveci problem je sto se moraju unijeti velike kolicine da bi uspijelo imati nekoga efekta a to je jedan od najvecih problema za napravit jer mnogi nemaju snage za dostici toleranciju na velike doze i odustaju..ja znam koliko moze biti neugodno kad te ulje smlati jer vise puta sam to prezivio sa sobom i obitelji ali znam da je moguce i poznam puno ljudi koji su bili na dozama vecim od 1 ml ali su na kraju funkcionorali i imali rezultate ali za to se treba dobro pripremiti psihicki i osigurati si kvalitetno ulje, ici dana po dan i sve je moguce.</p><p>To bi ja radio da se nadjem u takvoj situaciji jer sta drugo ostaje kad predaja nije opcija...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mario339, post: 677801, member: 30235"] Sta vise ima smisla to je vijecito pitanje na koje jedino sami svako za sebe jedino moze pronaci odgovor. Sto se tice ulja definitivno pomaze u puno stvari ali najveci problem je sto se moraju unijeti velike kolicine da bi uspijelo imati nekoga efekta a to je jedan od najvecih problema za napravit jer mnogi nemaju snage za dostici toleranciju na velike doze i odustaju..ja znam koliko moze biti neugodno kad te ulje smlati jer vise puta sam to prezivio sa sobom i obitelji ali znam da je moguce i poznam puno ljudi koji su bili na dozama vecim od 1 ml ali su na kraju funkcionorali i imali rezultate ali za to se treba dobro pripremiti psihicki i osigurati si kvalitetno ulje, ici dana po dan i sve je moguce. To bi ja radio da se nadjem u takvoj situaciji jer sta drugo ostaje kad predaja nije opcija... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom