Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 672949" data-attributes="member: 63251"><p>Znaci naprije smo isli po RSO protokolu, 60 gr. To nam je trajalo nekih 90 dana, ali smo mi nadodali jos 10 gr. To ke bilo od 07/2017 -10/2017. Tada jos nismo znali da moramo koristiti dokle god tumor ne nestane. PSA se bio smanjio sa 700 na 8 i mislili smo to je to. Nakon mjesec dana PSA je poceo rasti i mi smo ponovo poceli poceli i tata je od kraja 01/2018 do kraja 04/2018 bio na gramu i pol, ali markeri su rasli, dosli na 84 u 04/2018. Tada samo krenuli na biomix s time da sam prvu dozu napravila sa 20gr, a ne sa 10gr ulja. A u isto to vrijeme tata je dobio novu terapiju od onkologice. I markeri su pali. I tata je cijelo vrijeme od 05/2018 do 08/2019 koristio biomix punu dozu 10gr. Tada smo postepeno poceli skidati. I u 12/2019 nesto su malo markeri narasli. I kaze onkologica terapija prestala djelovati jer hormonalne terapije i traju godinu i pol do dvije. I sad moj tata vise ne zeli. On vjeruje da ga je ulje diglo na noge, jer tata je bio nepokretan zbog mete na 4 kraljeska. I tu je bilo sve u redu, ali je u 10/2019 magnetska pokazala da mozda nesto ima. Nije za operaciju, samo za pracenje. Znaci on vjeruje da ga je diglo na na noge, da je pomoglo u poboljsanju kompletne njegove situacije, jer su prognoze bile porazavajuce, ali vise ne vjeruje da ga moze izlijeciti. I sad je odustao malo od ulja. Ali isto tako 19.02.2020. mom su tati ugradili 4 premosnice pa su zato i on i mama odlucili se ocistiti od ulja, jer kako ce kad mora u bolnicu, ne moze naglo prekinuti, sad je slab ne moze dobro hodati, ulje bi mu jos otezalo.... tako da sada prvi put nakon 2 i pol godine ne koristi nista ulja. Ali cijelo to vrijeme je. I nije mi jasno zasto njegov tumor nije nestao. On je tu, pod kontrolom, ali uvijek postoji strah mogao bi buknuti. Zasto se moj tata ne moze izlijeciti???</p><p>Hvala ti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 672949, member: 63251"] Znaci naprije smo isli po RSO protokolu, 60 gr. To nam je trajalo nekih 90 dana, ali smo mi nadodali jos 10 gr. To ke bilo od 07/2017 -10/2017. Tada jos nismo znali da moramo koristiti dokle god tumor ne nestane. PSA se bio smanjio sa 700 na 8 i mislili smo to je to. Nakon mjesec dana PSA je poceo rasti i mi smo ponovo poceli poceli i tata je od kraja 01/2018 do kraja 04/2018 bio na gramu i pol, ali markeri su rasli, dosli na 84 u 04/2018. Tada samo krenuli na biomix s time da sam prvu dozu napravila sa 20gr, a ne sa 10gr ulja. A u isto to vrijeme tata je dobio novu terapiju od onkologice. I markeri su pali. I tata je cijelo vrijeme od 05/2018 do 08/2019 koristio biomix punu dozu 10gr. Tada smo postepeno poceli skidati. I u 12/2019 nesto su malo markeri narasli. I kaze onkologica terapija prestala djelovati jer hormonalne terapije i traju godinu i pol do dvije. I sad moj tata vise ne zeli. On vjeruje da ga je ulje diglo na noge, jer tata je bio nepokretan zbog mete na 4 kraljeska. I tu je bilo sve u redu, ali je u 10/2019 magnetska pokazala da mozda nesto ima. Nije za operaciju, samo za pracenje. Znaci on vjeruje da ga je diglo na na noge, da je pomoglo u poboljsanju kompletne njegove situacije, jer su prognoze bile porazavajuce, ali vise ne vjeruje da ga moze izlijeciti. I sad je odustao malo od ulja. Ali isto tako 19.02.2020. mom su tati ugradili 4 premosnice pa su zato i on i mama odlucili se ocistiti od ulja, jer kako ce kad mora u bolnicu, ne moze naglo prekinuti, sad je slab ne moze dobro hodati, ulje bi mu jos otezalo.... tako da sada prvi put nakon 2 i pol godine ne koristi nista ulja. Ali cijelo to vrijeme je. I nije mi jasno zasto njegov tumor nije nestao. On je tu, pod kontrolom, ali uvijek postoji strah mogao bi buknuti. Zasto se moj tata ne moze izlijeciti??? Hvala ti [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom