Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 672473" data-attributes="member: 63251"><p>Pozdrav,</p><p>Molim za pomoc. </p><p>Znaci da ukratko objasnim, tati je dijangnosticiran tumor prostate u 06/2017. Inicijalni PSA 700 i mete na 4 kraljeska. Prognoze porazavajuce i sto se tice prezivljenja i sto se tice ponovnog hodanja. Krenuli smo odmah sa uljem i tata je prohodao, sto je doktorima bilo cudo i drzali smo sve pod kontrolom. Ponekad bi PSA malo rastao pa mu je doktorica promjenila terapiju, a mi cijelo vrijeme biomix. MSCT, magnetska, scintigrafija kostiju uvijek uredna. Sad je u 12 mjesecu malo PSA narastao, ali ima neku bradavicu na mjehuru i kaze urolog da moze biti zbog toga. Sad ce mu to spaliti pa cemo vidjeti. Ali isto tako zadnja magnetska -radiolog kaze staticno, neurokirurg kaze nesto se pomalo kuha, ali nije za operaciju vec samo za pracenje. Moji dobri prijatelji koji rade sa operacijom kraljeznice vec 25 god isto kazu po njima sve staticno.</p><p>Nije mi jasno, tata je u 2 i pol godine stalno na ulju. Najprije cisto, poslije goidinu i pol biomix. Rezultat je drzanje svega pod kontrolom. Moje pitanje je zasto se mi tog tumora ne mozemo rijesiti? Zasto se moj tata ne moze izlijeciti? Sto radimo krivo?</p><p>Mozda [USER=30235]@mario339[/USER] mozda ti mi mozes reci. Ili bilo tko, tko ima izljecenje. Sto bi trebala? </p><p>Samo da naglasim da tata nije bio na kemo. Imao je prvo hormonalnu terapiju kalufar i nakon 10 mjeseci Zityga. I eto ta je prestala djelovati nakon godinu i pol. A to je inace tako. Hormonalni ljekovi djeluju do dvije godine. Tako bi se moglo zakljuciti da njemu djeluju samo ljekovi, a ne ulje. </p><p>Oprostite na poduzem postu, ali nisam mogla krace. Ne znam stvarno vise sto da mislim.</p><p>Hcala puno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 672473, member: 63251"] Pozdrav, Molim za pomoc. Znaci da ukratko objasnim, tati je dijangnosticiran tumor prostate u 06/2017. Inicijalni PSA 700 i mete na 4 kraljeska. Prognoze porazavajuce i sto se tice prezivljenja i sto se tice ponovnog hodanja. Krenuli smo odmah sa uljem i tata je prohodao, sto je doktorima bilo cudo i drzali smo sve pod kontrolom. Ponekad bi PSA malo rastao pa mu je doktorica promjenila terapiju, a mi cijelo vrijeme biomix. MSCT, magnetska, scintigrafija kostiju uvijek uredna. Sad je u 12 mjesecu malo PSA narastao, ali ima neku bradavicu na mjehuru i kaze urolog da moze biti zbog toga. Sad ce mu to spaliti pa cemo vidjeti. Ali isto tako zadnja magnetska -radiolog kaze staticno, neurokirurg kaze nesto se pomalo kuha, ali nije za operaciju vec samo za pracenje. Moji dobri prijatelji koji rade sa operacijom kraljeznice vec 25 god isto kazu po njima sve staticno. Nije mi jasno, tata je u 2 i pol godine stalno na ulju. Najprije cisto, poslije goidinu i pol biomix. Rezultat je drzanje svega pod kontrolom. Moje pitanje je zasto se mi tog tumora ne mozemo rijesiti? Zasto se moj tata ne moze izlijeciti? Sto radimo krivo? Mozda [USER=30235]@mario339[/USER] mozda ti mi mozes reci. Ili bilo tko, tko ima izljecenje. Sto bi trebala? Samo da naglasim da tata nije bio na kemo. Imao je prvo hormonalnu terapiju kalufar i nakon 10 mjeseci Zityga. I eto ta je prestala djelovati nakon godinu i pol. A to je inace tako. Hormonalni ljekovi djeluju do dvije godine. Tako bi se moglo zakljuciti da njemu djeluju samo ljekovi, a ne ulje. Oprostite na poduzem postu, ali nisam mogla krace. Ne znam stvarno vise sto da mislim. Hcala puno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom