Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 671792" data-attributes="member: 47928"><p>Konačno sam sve kupila, spremila i rešila da probam. Odgledala sam jedno 10 sati materijala verovatno o pravljenju.</p><p>Za prvi put, nisam htela da rizikujem, upotrebila sam 21g trima. Ali to je zaista high-quality trim jer sam luda i dosta trimujem budove i samo to čuvam.</p><p>Kada je ostalo malo tečnosti, prebacila sam u džezvu i na kraju je ostalo samo ulje na dnu. Temperatura je bila oko 100C. Tako da kapiram da je sve isparilo. Dobila sam oko 2ml ulja. Jako je lepljivo, kao oni topljeni slatkiši i bombone. Videla sam da ga razmazuju po papiriću u potrazi za nekom zlatnom bojom, ali nemam pojma koje je boje. Ima zlatne, ali i deluje dosta tamno.</p><p>Ne znam koliko slike daju nekog utiska, ali ako neko može da baci komentar bila bih zahvalna.</p><p>Probala sam ono što je ostalo na dnu posude, pokupila hlebom, dosta je gorko.</p><p>[ATTACH=full]320318[/ATTACH][ATTACH=full]320319[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>EDIT: ideja da se preostalo ulje pokupi u hlebom je dobra. Ali ideja da se pojede sav taj hleb je vrlo loša i nepromišljena. Mislim da imam umerenu toleranciju i ulje me je oduuuuuuuuuuuuuuvalo. Koooja greška.</p><p>Odoh da jedem nešto slatko i da se tuširam. Too much je too much.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 671792, member: 47928"] Konačno sam sve kupila, spremila i rešila da probam. Odgledala sam jedno 10 sati materijala verovatno o pravljenju. Za prvi put, nisam htela da rizikujem, upotrebila sam 21g trima. Ali to je zaista high-quality trim jer sam luda i dosta trimujem budove i samo to čuvam. Kada je ostalo malo tečnosti, prebacila sam u džezvu i na kraju je ostalo samo ulje na dnu. Temperatura je bila oko 100C. Tako da kapiram da je sve isparilo. Dobila sam oko 2ml ulja. Jako je lepljivo, kao oni topljeni slatkiši i bombone. Videla sam da ga razmazuju po papiriću u potrazi za nekom zlatnom bojom, ali nemam pojma koje je boje. Ima zlatne, ali i deluje dosta tamno. Ne znam koliko slike daju nekog utiska, ali ako neko može da baci komentar bila bih zahvalna. Probala sam ono što je ostalo na dnu posude, pokupila hlebom, dosta je gorko. [ATTACH type="full" alt="20200222_173021 - Copy.jpg"]320318[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20200222_173037 - Copy.jpg"]320319[/ATTACH] EDIT: ideja da se preostalo ulje pokupi u hlebom je dobra. Ali ideja da se pojede sav taj hleb je vrlo loša i nepromišljena. Mislim da imam umerenu toleranciju i ulje me je oduuuuuuuuuuuuuuvalo. Koooja greška. Odoh da jedem nešto slatko i da se tuširam. Too much je too much. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom