Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Oblacic" data-source="post: 671259" data-attributes="member: 71461"><p>Dobro večer. Nakon dobrog upoznavanja sa forumom krećem i ja u avanturu sađenja. E sad prvo razlog, DA nazalost tumor. Sažeto: moj tata u 2.mjesecu prosle godine operirao tumor mokraćnog mjehura koji je (po doktorima) nekim čudom metastezirao na limfne čvorove lijevo od mjehura, zatvorio ureter (zbog veličine 4,5cm) što je rezultiralo vađenjem lijevog bubrega u 11. mjesecu. Pošto je tumor najašio na ilijačne žile koje idu u lijevu nogu (koje dr. nisu mogli izvaditi) dobio je kemo (gemcitabin+cisplatin 4 ciklusa). Krenuo prošli tjedan sa kemo. E sad, ulje je koristio rektalno (došli do 27 zrna dnevno) što mu je očigledno popravilo nalaze kreatinina, ali sada nakon kemo (3 dana) biomix kapsule 3xdnevno oralno zbog problema sa stolicom i korištenjem čepića za bolove. Povijest bolesti bi mogla potrajati...nabavila sam ulje, ali bi ipak zasadila svoje biljke i to bi ih prebacila na otvoreno kada vrijeme dozvoli. Koje? Molim pomoć, dr. invanzivni urotelni Marinom. Ne znam sastav ulja koje imamo. Jedno je iz Engleske koje još nije koristio, drugo je iz Slovenije lijepe jantarne boje i prava smola, dosta ga osjeti kada uzme, a treće je dosta vodljikasto i tamno a bome i njega osjeti. Inače tata ima 69 god. vidite 170 cm, i kg u deficitu od tumora 60kg. Mislim da je to što kraće mogu. Pomoć!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Oblacic, post: 671259, member: 71461"] Dobro večer. Nakon dobrog upoznavanja sa forumom krećem i ja u avanturu sađenja. E sad prvo razlog, DA nazalost tumor. Sažeto: moj tata u 2.mjesecu prosle godine operirao tumor mokraćnog mjehura koji je (po doktorima) nekim čudom metastezirao na limfne čvorove lijevo od mjehura, zatvorio ureter (zbog veličine 4,5cm) što je rezultiralo vađenjem lijevog bubrega u 11. mjesecu. Pošto je tumor najašio na ilijačne žile koje idu u lijevu nogu (koje dr. nisu mogli izvaditi) dobio je kemo (gemcitabin+cisplatin 4 ciklusa). Krenuo prošli tjedan sa kemo. E sad, ulje je koristio rektalno (došli do 27 zrna dnevno) što mu je očigledno popravilo nalaze kreatinina, ali sada nakon kemo (3 dana) biomix kapsule 3xdnevno oralno zbog problema sa stolicom i korištenjem čepića za bolove. Povijest bolesti bi mogla potrajati...nabavila sam ulje, ali bi ipak zasadila svoje biljke i to bi ih prebacila na otvoreno kada vrijeme dozvoli. Koje? Molim pomoć, dr. invanzivni urotelni Marinom. Ne znam sastav ulja koje imamo. Jedno je iz Engleske koje još nije koristio, drugo je iz Slovenije lijepe jantarne boje i prava smola, dosta ga osjeti kada uzme, a treće je dosta vodljikasto i tamno a bome i njega osjeti. Inače tata ima 69 god. vidite 170 cm, i kg u deficitu od tumora 60kg. Mislim da je to što kraće mogu. Pomoć! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom