Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="irenajani" data-source="post: 668082" data-attributes="member: 70758"><p>Pozdrav i poštovanje svima</p><p>Molim za savjet. Žena ima karcinom debelog crijeva metastaze na jetrima. Debelo crjevo operisano, jetra neoperativna . Godinu dana na kemo, Avastin i kapacetabin.</p><p>Prije 14 dana startali sa uljem . Sada smo na 4 riževa zrna ulja white Widow + cheese hibrid preko 80% THC. Kada uzima jako pogođena.</p><p>Problem: Ima jake do nepodnošive bolove u leđima (dva meseca) RTG kičme ok, nema metastaza .Vrat trapezni mišič i mišič ispod rebra. Bolovi su u obliku tupih bolova i jakih kao udaraca. Bolovi sa uzimanjem THC-ja jačaju i posle tri četri sata se malo smire. Ne pomažu nikakvi analgetici, ni flasteri protiv bolova. </p><p>Kako da joj pomognem ? ima neko od vas slično iskutvo ?</p><p></p><p>Hvala i pozdrav iz Slo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="irenajani, post: 668082, member: 70758"] Pozdrav i poštovanje svima Molim za savjet. Žena ima karcinom debelog crijeva metastaze na jetrima. Debelo crjevo operisano, jetra neoperativna . Godinu dana na kemo, Avastin i kapacetabin. Prije 14 dana startali sa uljem . Sada smo na 4 riževa zrna ulja white Widow + cheese hibrid preko 80% THC. Kada uzima jako pogođena. Problem: Ima jake do nepodnošive bolove u leđima (dva meseca) RTG kičme ok, nema metastaza .Vrat trapezni mišič i mišič ispod rebra. Bolovi su u obliku tupih bolova i jakih kao udaraca. Bolovi sa uzimanjem THC-ja jačaju i posle tri četri sata se malo smire. Ne pomažu nikakvi analgetici, ni flasteri protiv bolova. Kako da joj pomognem ? ima neko od vas slično iskutvo ? Hvala i pozdrav iz Slo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom