Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Homo sapiens" data-source="post: 667144" data-attributes="member: 71392"><p>Zdravo svima na forumu, želim da vam kažem da radite pravu stvar. Svaka čast! Vaša izlaganja su nam opet dali veliku nadu. </p><p>Žena mi imala rak dojke pre dve i po godine. Operisali smo tumor (Her2-Neu negativ, KI67 25%, G2) ali odbili kemo i hormon terapiju. Posle godinu i po dana u aprilu 2019 vratilo se zlo metastazama u mozgu i na kičnom stubu. Pluća i limfne žlezde isto bile napadnute. Počeli smo tada Target terapiju sa Palbociclib i hormonterapiju sa Letrozol. Glavu smo morali zračiti. Paralelno smo radili Gerson terapiju i uzimali petroleum. Promenili hranu. Izbacili meso, šečer i hleb. Posle tri meseca terapije skoro se sve povuklo. Ali smo morali prestati sa Target i hormon terapijom 8/2019 pošto mi žena imala prejake bolove (posledice) u kostima. Pokušali smo samo sa Gerson terapijom i petroleum da nastavimo. Ali nije bilo dovoljno. Opet se zlo pojavilo 12/2019 u limfne žlezde i sa dve metastaze u jetri. Tako da smo opet počeli u januaru 2020 sa Target i hormon terapijom. Ali i sa uljem iz Slovenije. Indica sa visokim THC. Žena mi dobro spava i ima apetit. Dobro podnosi ulje. Sada smo na 1ml dnevno rektalno sa ćepćićima (5 puta 0,2ml) već 8. dan. Naveče uzme još 0,1 ml oralno plus. Nadamo se da će joj terapija sa uljem pomoći paralelno i da izdrži Target i hormon terapiju. Možda i da prekine da se truje sa tom kemijom. Izvinite, malo sam odužio ali sam hteo što više informacija da vam dam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Homo sapiens, post: 667144, member: 71392"] Zdravo svima na forumu, želim da vam kažem da radite pravu stvar. Svaka čast! Vaša izlaganja su nam opet dali veliku nadu. Žena mi imala rak dojke pre dve i po godine. Operisali smo tumor (Her2-Neu negativ, KI67 25%, G2) ali odbili kemo i hormon terapiju. Posle godinu i po dana u aprilu 2019 vratilo se zlo metastazama u mozgu i na kičnom stubu. Pluća i limfne žlezde isto bile napadnute. Počeli smo tada Target terapiju sa Palbociclib i hormonterapiju sa Letrozol. Glavu smo morali zračiti. Paralelno smo radili Gerson terapiju i uzimali petroleum. Promenili hranu. Izbacili meso, šečer i hleb. Posle tri meseca terapije skoro se sve povuklo. Ali smo morali prestati sa Target i hormon terapijom 8/2019 pošto mi žena imala prejake bolove (posledice) u kostima. Pokušali smo samo sa Gerson terapijom i petroleum da nastavimo. Ali nije bilo dovoljno. Opet se zlo pojavilo 12/2019 u limfne žlezde i sa dve metastaze u jetri. Tako da smo opet počeli u januaru 2020 sa Target i hormon terapijom. Ali i sa uljem iz Slovenije. Indica sa visokim THC. Žena mi dobro spava i ima apetit. Dobro podnosi ulje. Sada smo na 1ml dnevno rektalno sa ćepćićima (5 puta 0,2ml) već 8. dan. Naveče uzme još 0,1 ml oralno plus. Nadamo se da će joj terapija sa uljem pomoći paralelno i da izdrži Target i hormon terapiju. Možda i da prekine da se truje sa tom kemijom. Izvinite, malo sam odužio ali sam hteo što više informacija da vam dam.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom