Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vicky1231" data-source="post: 664905" data-attributes="member: 71252"><p>Hvala vam dragi ljudi na odgovoru. Sinoć sam opisala našu situaciju. Suprugu sam dala da uzme ulje kao malo zrno riže pod jezik. Očekivali smo da će zaspati kao beba, međutim, prvo nije mogao zaspati, zatim je zaspao, ali se nedugo zatim probudio, osjećao se strašno, kao da umire, nestaje. Bilo mu je vruće, sve u svemu opisao je: strašno. Kasnije je zaspao i mislim da je odspavao 5 sati u komadu. Jutros mu je bilo bolje, nema bolove koje je imao u leđima i u nozi jer ima išijas i metastaze sa debelog crijeva i na kostima uz jetru i pluća. Nije trebao uopće uzeti lijek zaldiar koji je 3x uzimao zbog bolova. On redovito uzima za tlak Co - Perinevu 4 mg jer mu je inače tlak nešto povišen i uzima Acipan zbog gerba i uzima Herplexim preventivno da ne dođe do herpesa, jer je u prvom dijelu godine prebolio Non-Hodgkinov limfom, ozdravio od njega nakon kemoterapije, ali je ostao dobroćudni tumor oko 6,7 cm. na debelom crijevu kojeg je trebalo operirati i čekala se operacija. Tri biospije debelog crijeva bile su negativne, da bi kontrolni PET CT u 10. mj. pokazao strašnu situaciju - tumor debelog crijeva metastazirao na jetru, pluća, kosti i limfni čvor iza uha. Kemoterapija uz biološku počinje 03. 01. ciljano na jetru. Sad sam malo otišla od onog o čemu sam počela - reakcija na ulje. Sinoć sam negdje na vašem forumu pročitala da se ne zna kakva bi reakcija mogla biti obzirom na koliziju ulja i lijeka kod osoba koje uzimaju lijek za visoki tlak. Suprug mi je jako uplašen nakon noćašnjeg užasno neugodnog iskustva. Ja sam sve nade polagala u pomoć kanabisa, vidim da mu pomaže da više nema bolove. Malo istražujući od kuda je ulje nabavljeno uočila sam da je u tom ulju mali postotak THCa , uglavnom CBD, pa mi je čudno zašto je bila takva reakcija organizma. Ne nam kako da mu dajem dalje, on ne želi iz straha da mu se opet ne ponovi, ja ga nastojim umiriti i htjela bih da ipak uzme upola manje.</p><p>Imate li neka slična iskustva kao što je ovo naše? Što predlažete dalje? Ne možemo tražiti savjet liječnika jer liječnici o tome odbijaju razgovor. Ne znamo dobrog liječnika koji bi bio na strani dobrobiti ulja i pomogao savjetom zato se ja pouzdajem u vaša iskustva i savjete s ovog foruma. Zahvaljujem na svakom odgovoru,</p><p> uz srdačan pozdrav.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vicky1231, post: 664905, member: 71252"] Hvala vam dragi ljudi na odgovoru. Sinoć sam opisala našu situaciju. Suprugu sam dala da uzme ulje kao malo zrno riže pod jezik. Očekivali smo da će zaspati kao beba, međutim, prvo nije mogao zaspati, zatim je zaspao, ali se nedugo zatim probudio, osjećao se strašno, kao da umire, nestaje. Bilo mu je vruće, sve u svemu opisao je: strašno. Kasnije je zaspao i mislim da je odspavao 5 sati u komadu. Jutros mu je bilo bolje, nema bolove koje je imao u leđima i u nozi jer ima išijas i metastaze sa debelog crijeva i na kostima uz jetru i pluća. Nije trebao uopće uzeti lijek zaldiar koji je 3x uzimao zbog bolova. On redovito uzima za tlak Co - Perinevu 4 mg jer mu je inače tlak nešto povišen i uzima Acipan zbog gerba i uzima Herplexim preventivno da ne dođe do herpesa, jer je u prvom dijelu godine prebolio Non-Hodgkinov limfom, ozdravio od njega nakon kemoterapije, ali je ostao dobroćudni tumor oko 6,7 cm. na debelom crijevu kojeg je trebalo operirati i čekala se operacija. Tri biospije debelog crijeva bile su negativne, da bi kontrolni PET CT u 10. mj. pokazao strašnu situaciju - tumor debelog crijeva metastazirao na jetru, pluća, kosti i limfni čvor iza uha. Kemoterapija uz biološku počinje 03. 01. ciljano na jetru. Sad sam malo otišla od onog o čemu sam počela - reakcija na ulje. Sinoć sam negdje na vašem forumu pročitala da se ne zna kakva bi reakcija mogla biti obzirom na koliziju ulja i lijeka kod osoba koje uzimaju lijek za visoki tlak. Suprug mi je jako uplašen nakon noćašnjeg užasno neugodnog iskustva. Ja sam sve nade polagala u pomoć kanabisa, vidim da mu pomaže da više nema bolove. Malo istražujući od kuda je ulje nabavljeno uočila sam da je u tom ulju mali postotak THCa , uglavnom CBD, pa mi je čudno zašto je bila takva reakcija organizma. Ne nam kako da mu dajem dalje, on ne želi iz straha da mu se opet ne ponovi, ja ga nastojim umiriti i htjela bih da ipak uzme upola manje. Imate li neka slična iskustva kao što je ovo naše? Što predlažete dalje? Ne možemo tražiti savjet liječnika jer liječnici o tome odbijaju razgovor. Ne znamo dobrog liječnika koji bi bio na strani dobrobiti ulja i pomogao savjetom zato se ja pouzdajem u vaša iskustva i savjete s ovog foruma. Zahvaljujem na svakom odgovoru, uz srdačan pozdrav. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom