Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 658063" data-attributes="member: 17768"><p>[USER=63251]@RAMSAN[/USER]</p><p>"Nisam ja tada shvatila da totalno zaobidje jetru, mislila sam da samo uspori razgradnju pa ulje ima vise vremena da se rasiri po tijelu. Mislite da to ima smisla?"</p><p></p><p>-Koliko sam ja shvatio biomix tako se i meni čini. Dakle, upakirani kanabinoidi imaju više vremena i force za plivati krvotokom. </p><p></p><p></p><p>-Herbal Bob također piše da se, bez obzira na tu priču o zaobilaženju jetrinih enzima događalo da ulje aplicirano rektalno u kombinaciji sa kokos maslacem izliječi tumor na jetri.</p><p></p><p>-Jedan poznanik, doktor, kaže da tvari iz supozitorija svejedno krvotokom dođu u jetru.</p><p></p><p>- Na supozitorijima/čepićima,, npr.Voltaren i sl. preporuča se oprez kod bolesnika s oštećenom funkcijom jetre. Pitanje: zašto ako se rektalno zaobilazi jetra? </p><p>Možda zato što tvari aplicirane na taj način svejedno ulaze u krvotok, kruže tijelom i tako svejedno dolaze do jetre?</p><p></p><p></p><p>Pa valjda ovdje ima netko da je završio medicinu pa da se razumije u ove mehanizme. Pa nek me ispravi ili potvrdi.</p><p></p><p>Moja ideja je bila dakle da upakiram kanabinoide u biomix (ulje nositelj- kokos maslac) i da rektalno ulaze u krvotok i da tako dolaze i do jetre. </p><p></p><p>Sve je to naravno samo ideja laika sa srednjom školom. Naklapanje. Ako ima netko da se razumije dobro u tematiku neka napiše nešto pametno.</p><p>Herbal Bob je ostao nedorečen.</p><p></p><p>P.S jbt.. sad sam skužio da ovo pišem u bircu okružen studentima medicine......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 658063, member: 17768"] [USER=63251]@RAMSAN[/USER] "Nisam ja tada shvatila da totalno zaobidje jetru, mislila sam da samo uspori razgradnju pa ulje ima vise vremena da se rasiri po tijelu. Mislite da to ima smisla?" -Koliko sam ja shvatio biomix tako se i meni čini. Dakle, upakirani kanabinoidi imaju više vremena i force za plivati krvotokom. -Herbal Bob također piše da se, bez obzira na tu priču o zaobilaženju jetrinih enzima događalo da ulje aplicirano rektalno u kombinaciji sa kokos maslacem izliječi tumor na jetri. -Jedan poznanik, doktor, kaže da tvari iz supozitorija svejedno krvotokom dođu u jetru. - Na supozitorijima/čepićima,, npr.Voltaren i sl. preporuča se oprez kod bolesnika s oštećenom funkcijom jetre. Pitanje: zašto ako se rektalno zaobilazi jetra? Možda zato što tvari aplicirane na taj način svejedno ulaze u krvotok, kruže tijelom i tako svejedno dolaze do jetre? Pa valjda ovdje ima netko da je završio medicinu pa da se razumije u ove mehanizme. Pa nek me ispravi ili potvrdi. Moja ideja je bila dakle da upakiram kanabinoide u biomix (ulje nositelj- kokos maslac) i da rektalno ulaze u krvotok i da tako dolaze i do jetre. Sve je to naravno samo ideja laika sa srednjom školom. Naklapanje. Ako ima netko da se razumije dobro u tematiku neka napiše nešto pametno. Herbal Bob je ostao nedorečen. P.S jbt.. sad sam skužio da ovo pišem u bircu okružen studentima medicine...... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom