Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAMSAN" data-source="post: 657696" data-attributes="member: 63251"><p>@</p><p></p><p>[USER=44650]@Pantagan[/USER] to sam sad shvatila, a i tada mi je nesto bilo jasno jer muz prijateljice ima rak jetre pa sam joj rekla da mi se cini da nije dobro za jetru. Ali kod mog tate se radi o raku prostate. Mislim da tu ne bi trebao biti problem. </p><p>Jedino sto me sada strah sto kazete da je jetra "nezasticena", sto je s metastazama? Da li se one mogu tamo pojaviti. Mom tati je tumor otkriven 06/17. Imao je mete na 4 kraljeska torakalne kraljeznice. To su mu operacijom ocistili, imao je 5 zracenja da mu se to zabetonira. Od tada su i scintigrafija(provjera kostiju) i MSCT trupa cisti. PSA je bio pao sa 700 na 8 pa je 6 mjeseci rastao do 86 i sad je evo vec godinu dana u normali (od 09/18)</p><p>Malo sam ukrtako objasnila kako je to kod nas islo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAMSAN, post: 657696, member: 63251"] @ [USER=44650]@Pantagan[/USER] to sam sad shvatila, a i tada mi je nesto bilo jasno jer muz prijateljice ima rak jetre pa sam joj rekla da mi se cini da nije dobro za jetru. Ali kod mog tate se radi o raku prostate. Mislim da tu ne bi trebao biti problem. Jedino sto me sada strah sto kazete da je jetra "nezasticena", sto je s metastazama? Da li se one mogu tamo pojaviti. Mom tati je tumor otkriven 06/17. Imao je mete na 4 kraljeska torakalne kraljeznice. To su mu operacijom ocistili, imao je 5 zracenja da mu se to zabetonira. Od tada su i scintigrafija(provjera kostiju) i MSCT trupa cisti. PSA je bio pao sa 700 na 8 pa je 6 mjeseci rastao do 86 i sad je evo vec godinu dana u normali (od 09/18) Malo sam ukrtako objasnila kako je to kod nas islo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom