Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 657486" data-attributes="member: 17768"><p>[USER=1790]@balcan_smoke[/USER]</p><p>Sad nije bitno kako je izgorjelo. Mislio sam da sam u ranijem postu napisao ali očito nisam. Tako to biva kad moraš nbrzinu nepripremljen kuhati. A morao sam baš jbg. Nema veze sad. U međuvremenu sam skontao pogreške ali i došao do odgovarajućih alata. </p><p></p><p>Osobno mi se pokazalo bolje kuhati u uljnoj kupki. Voda proključa pa prska. Ulje razvija veću temperaturu nego sa vodom ali uz laserski IC termometar se da prilagoditi i kontrolirati. </p><p></p><p>Nema kroz šta nisam cij3dio ali očito famozni filter za kavu je ono što definitivno treba. Našao ih napokon u DM-u.</p><p></p><p>[ATTACH=full]304228[/ATTACH][ATTACH=full]304229[/ATTACH][ATTACH=full]304230[/ATTACH][ATTACH=full]304231[/ATTACH][ATTACH=full]304232[/ATTACH]</p><p></p><p>[USER=63251]@RAMSAN[/USER]</p><p>Jesi li riješila problem s lecitinom?</p><p>I pretpostavljam da si općenito zadovoljna korištenjem biomixa?</p><p></p><p>[USER=38614]@Stipe[/USER]</p><p>Ja sam ledio u zamrzivač stavljao etanol i travu. Ali opet je vuklo klorofil.</p><p>Mada, bilo je u frizu samo dva sata. Možda treba preko noći kako kažu.</p><p>P. S. Pokupio sam foru na YT kako se riješiti klorofila. Nakon cijeđenja se u staklenci ostavi na suncu cca jedan sat. I otopina promijeni boju iz zelene u smeđkastu. </p><p>Probao. Pali.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 657486, member: 17768"] [USER=1790]@balcan_smoke[/USER] Sad nije bitno kako je izgorjelo. Mislio sam da sam u ranijem postu napisao ali očito nisam. Tako to biva kad moraš nbrzinu nepripremljen kuhati. A morao sam baš jbg. Nema veze sad. U međuvremenu sam skontao pogreške ali i došao do odgovarajućih alata. Osobno mi se pokazalo bolje kuhati u uljnoj kupki. Voda proključa pa prska. Ulje razvija veću temperaturu nego sa vodom ali uz laserski IC termometar se da prilagoditi i kontrolirati. Nema kroz šta nisam cij3dio ali očito famozni filter za kavu je ono što definitivno treba. Našao ih napokon u DM-u. [ATTACH type="full"]304228[/ATTACH][ATTACH type="full"]304229[/ATTACH][ATTACH type="full"]304230[/ATTACH][ATTACH type="full"]304231[/ATTACH][ATTACH type="full"]304232[/ATTACH] [USER=63251]@RAMSAN[/USER] Jesi li riješila problem s lecitinom? I pretpostavljam da si općenito zadovoljna korištenjem biomixa? [USER=38614]@Stipe[/USER] Ja sam ledio u zamrzivač stavljao etanol i travu. Ali opet je vuklo klorofil. Mada, bilo je u frizu samo dva sata. Možda treba preko noći kako kažu. P. S. Pokupio sam foru na YT kako se riješiti klorofila. Nakon cijeđenja se u staklenci ostavi na suncu cca jedan sat. I otopina promijeni boju iz zelene u smeđkastu. Probao. Pali. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom