Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duh1978" data-source="post: 656919" data-attributes="member: 17768"><p>[USER=1790]@balcan_smoke[/USER]</p><p>"jes ti prvo te listove pobrao dok je biljka bila ziva ? tj skinuo sa nje i nju ostavio jos par dana ?"</p><p>- sve pobrano u isto vrijeme. Ali evo skontao sam u međuvremenu šta je. Nisam danima nikako imao vremena ni odgovor napisati. Obveze.</p><p>Uglavnom, izgleda da mi je ulje zagorilo jer nisam imao temp.pod kontrolom. Lik koji ima znanje i aparaturu mi je trebao doći ali otkazao je. A mi ostali bez ulja. Zapela isporuka. I morao hitno praviti od svoje vutre koja se sreća taman osušila. Sreća pa je mala količina toga što sam skuhao pa nije šteta velika. Iz tog razloga</p><p>(količine) nema mi smisla slat na analizu.</p><p>Stigao mi laserski IC termometar, našao napokon filtere za kavu. Stavio u uljnu kupku....I laganini jučer napravio po peesu. Žena kaže " to je to. Moram napomenuti da ima iskustva sa uljem. Isfurala već 10 šprica. I ovo postaje već skup sport. Pa mislim da je krajnje vrijeme da se bacim na biomix.</p><p></p><p>Kažeš ketodijeta. E vidiš, jedan frend doktor joj je to preporučio ali čeka dan se oporavi od j...ne kemoterapije.</p><p></p><p>A ovo jel hoće da živi ili da ima energije....</p><p>Ma vidi, od ovih 10 šprica koje je dosad uzimala dobivala je neke koje uspavljuju ali iznenađujuće nisu joj otklanjale bolove učinkovito. A one koje su je bubale, ona kaže pumpa, i davale energiju istovremeno su joj otklanjale bolove. Sa takvima je u početku imala problema sa spavanjem ali sad se navikla i pašu joj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duh1978, post: 656919, member: 17768"] [USER=1790]@balcan_smoke[/USER] "jes ti prvo te listove pobrao dok je biljka bila ziva ? tj skinuo sa nje i nju ostavio jos par dana ?" - sve pobrano u isto vrijeme. Ali evo skontao sam u međuvremenu šta je. Nisam danima nikako imao vremena ni odgovor napisati. Obveze. Uglavnom, izgleda da mi je ulje zagorilo jer nisam imao temp.pod kontrolom. Lik koji ima znanje i aparaturu mi je trebao doći ali otkazao je. A mi ostali bez ulja. Zapela isporuka. I morao hitno praviti od svoje vutre koja se sreća taman osušila. Sreća pa je mala količina toga što sam skuhao pa nije šteta velika. Iz tog razloga (količine) nema mi smisla slat na analizu. Stigao mi laserski IC termometar, našao napokon filtere za kavu. Stavio u uljnu kupku....I laganini jučer napravio po peesu. Žena kaže " to je to. Moram napomenuti da ima iskustva sa uljem. Isfurala već 10 šprica. I ovo postaje već skup sport. Pa mislim da je krajnje vrijeme da se bacim na biomix. Kažeš ketodijeta. E vidiš, jedan frend doktor joj je to preporučio ali čeka dan se oporavi od j...ne kemoterapije. A ovo jel hoće da živi ili da ima energije.... Ma vidi, od ovih 10 šprica koje je dosad uzimala dobivala je neke koje uspavljuju ali iznenađujuće nisu joj otklanjale bolove učinkovito. A one koje su je bubale, ona kaže pumpa, i davale energiju istovremeno su joj otklanjale bolove. Sa takvima je u početku imala problema sa spavanjem ali sad se navikla i pašu joj. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom