Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="balcan_smoke" data-source="post: 656732" data-attributes="member: 1790"><p><strong>[USER=68034]Rabindrant[/USER]</strong></p><p></p><p>kakav crni benzin batali to i samo etil</p><p>nikada mi nece biti jasno kako ne skapirate koliko je benzin stetniji od alkohola, </p><p>prostom logikom nikavom naukom, valjda se nesto nauči prvo pa krenes da pravis lijek</p><p>ta "pjena" je kao i pjena kod vode kada kuva i da si uperio ventilator u tu pjenu ona bi bila minimalna ali to inače nikave veze nema niti sta mijenja</p><p>ovo za nitro necu ni da komentarišem jer mislim da se samo šališ sa nama</p><p></p><p>da li je toliko tesko uočiti koliki je suvi ostatak kod benzina koji se dobija prečišćavanjem sirove nafte sa tonu aditiva pa i da mu piše od boga a ne medicinski</p><p>ili alkohol koji se dobija vrenjem šećera i gljivica ? o etilu pričam jer ne bi nikada ni isopropil koristio a ne benzin.</p><p>valjda si skapirao da svaka tečnost ima suvi ostatak kada ispari? ostatak od benzina je bionerazgradiv sto znaci da ostaje u tebi dok god ga mehanički ne uklonis. izguglaj to</p><p>garantujem da je svako ulje pravljeno sa benzinom loše za ljude koji su oboljeli-</p><p></p><p>za koga praviš ti to ulje ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="balcan_smoke, post: 656732, member: 1790"] [B][USER=68034]Rabindrant[/USER][/B] kakav crni benzin batali to i samo etil nikada mi nece biti jasno kako ne skapirate koliko je benzin stetniji od alkohola, prostom logikom nikavom naukom, valjda se nesto nauči prvo pa krenes da pravis lijek ta "pjena" je kao i pjena kod vode kada kuva i da si uperio ventilator u tu pjenu ona bi bila minimalna ali to inače nikave veze nema niti sta mijenja ovo za nitro necu ni da komentarišem jer mislim da se samo šališ sa nama da li je toliko tesko uočiti koliki je suvi ostatak kod benzina koji se dobija prečišćavanjem sirove nafte sa tonu aditiva pa i da mu piše od boga a ne medicinski ili alkohol koji se dobija vrenjem šećera i gljivica ? o etilu pričam jer ne bi nikada ni isopropil koristio a ne benzin. valjda si skapirao da svaka tečnost ima suvi ostatak kada ispari? ostatak od benzina je bionerazgradiv sto znaci da ostaje u tebi dok god ga mehanički ne uklonis. izguglaj to garantujem da je svako ulje pravljeno sa benzinom loše za ljude koji su oboljeli- za koga praviš ti to ulje ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom