Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 655396" data-attributes="member: 55979"><p>Pozdrav ekipa! Ocu mi je prošle godine dijagnosticiran rak želuca, isti je izvađen, tata prošao kemo i zračenje, da bi se prije 2 mjeseca neoperabilni karcinom pojavio u žučnom kanalu, dotiče gušteraču, jetru, u plućima su mu ispunktirali vodu koja je također pozitivna na maligne stanice, dakle metastaze su u pitanju, on je slab, ne može ni kemo niti išta, sve u svemu doktori su ga otpisali. Ja sam ga konačno nakon godinu dana nagovaranja uspio ubijediti da proba ulje koje sam danas uspio i pribaviti. Za 600 eura sam dobio 30 ml ulja što je valjda 30 grama, ulje je crne boje, gusto i jako ljepljivo, doslovno smola, malo sam ga licnio i naravno ima okus po travi, doduše ne osjetim neki rad jer sam uzeo stvarno jako malo a i pušim skoro svaki dan tako da imam i visoku toleranciju. Ulje sam nabavio od čovjeka čijemu ocu pomaže pa vjerujem da je to onda to. Ako vam je nešto sumnjivo molim vas da me uputite prije nego dam ocu, što planiram već sutra.</p><p>E sad što se tiče doziranja znam da treba doći na taj 1ml ili 1g dnevno za što naravno treba vremena...vidim spominje se zrno riže 3 puta dnevno, ja sam planirao probati tati dati pola zrna 3 puta dnevno. Jel to ok ili da idem sa još manjom dozom? I koliko je uopće tih 3 zrna riže preračunato u grame ili mililitre? Čisto da znam kako početi, a da ga ne izvoza pa da odbije kasnije uzimati. I zanima me još jel ulje treba držati u frižideru ili može i na sobnoj temperaturi? Trenutno je u friđu ali je gusto ajme, pa ne znam jel to ok ili da ga izvadim na sobnu temperaturu? Ovako mi se čini da ga je dosta teško konzumirati, ja sam na vršak vilice uzeo jako malo i u ustima sam osjetio okus 10 minuta dok se nije otopilo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 655396, member: 55979"] Pozdrav ekipa! Ocu mi je prošle godine dijagnosticiran rak želuca, isti je izvađen, tata prošao kemo i zračenje, da bi se prije 2 mjeseca neoperabilni karcinom pojavio u žučnom kanalu, dotiče gušteraču, jetru, u plućima su mu ispunktirali vodu koja je također pozitivna na maligne stanice, dakle metastaze su u pitanju, on je slab, ne može ni kemo niti išta, sve u svemu doktori su ga otpisali. Ja sam ga konačno nakon godinu dana nagovaranja uspio ubijediti da proba ulje koje sam danas uspio i pribaviti. Za 600 eura sam dobio 30 ml ulja što je valjda 30 grama, ulje je crne boje, gusto i jako ljepljivo, doslovno smola, malo sam ga licnio i naravno ima okus po travi, doduše ne osjetim neki rad jer sam uzeo stvarno jako malo a i pušim skoro svaki dan tako da imam i visoku toleranciju. Ulje sam nabavio od čovjeka čijemu ocu pomaže pa vjerujem da je to onda to. Ako vam je nešto sumnjivo molim vas da me uputite prije nego dam ocu, što planiram već sutra. E sad što se tiče doziranja znam da treba doći na taj 1ml ili 1g dnevno za što naravno treba vremena...vidim spominje se zrno riže 3 puta dnevno, ja sam planirao probati tati dati pola zrna 3 puta dnevno. Jel to ok ili da idem sa još manjom dozom? I koliko je uopće tih 3 zrna riže preračunato u grame ili mililitre? Čisto da znam kako početi, a da ga ne izvoza pa da odbije kasnije uzimati. I zanima me još jel ulje treba držati u frižideru ili može i na sobnoj temperaturi? Trenutno je u friđu ali je gusto ajme, pa ne znam jel to ok ili da ga izvadim na sobnu temperaturu? Ovako mi se čini da ga je dosta teško konzumirati, ja sam na vršak vilice uzeo jako malo i u ustima sam osjetio okus 10 minuta dok se nije otopilo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom