Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blendameer" data-source="post: 654113" data-attributes="member: 70276"><p>Pozdrav svima. Odmah da pređem na stvar: supruga mi ima karcinom dojke, propisali su joj DD protokol i odradila je dvije kemo, a 3.10. ide na treću. Pitao sam doktoricu što misli o alternativi odnosno ulju (ublažio sam i pitao sam za CBD i "tako", pod "tako" mislio sam na pravo ulje) i naravno rekla mi je da bolje ne, da nema znanstvenih dokaza i bla bla. Očekivao sam to, ali ono što mi je problem je to što je rekla da može utjecati na krv i jetrene probe pa bi prekinuli/odgodili kemo ako bi se to dogodilo, a time i operaciju (prima neoadjuvantnu terapiju), a to ne želim pa me zanima utječe li ulje na jetrene probe i općenito na krvne nalaze. Gdje bih mogao više pročitati o tome? Htio bih sam praviti ulje, pogledao sam neke filmiće, ali još ništa nisam nabavio, navodno vlada nestašica jer su pali neki veliki dobavljači. A frend mi kaže da se "prava stvar" plaća i po 1000 eura 100 grama, pa mi se to mi čitni puno ako mogu nabaviti 10ml gotovog ulja za 400-600 Eura. Istina, ne znam kakvo je to ulje, ali isto tako ne znam kakva je ta maša. Mislio sam nabaviti i sjeme i sam uzgojiti, iako sam pročitao dosta na tu temu i dalje ne znam koje bi sjeme bilo najbolje za tu primjenu i gdje da ga nabavim. Osobno nemam apsolutno nikakvog iskustva, osim što sam probao dva puta u životu i oba puta me fest opalio strah/paranoja zbog ubrzanog rada srca, a imam srčanu manu. I da, probao sam pročitati svih 149 tranica ovog threada, al pukao sam nakon 20 :-( Ako tko ima kakav savjet, bio bih neizmjerno zahvalan....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blendameer, post: 654113, member: 70276"] Pozdrav svima. Odmah da pređem na stvar: supruga mi ima karcinom dojke, propisali su joj DD protokol i odradila je dvije kemo, a 3.10. ide na treću. Pitao sam doktoricu što misli o alternativi odnosno ulju (ublažio sam i pitao sam za CBD i "tako", pod "tako" mislio sam na pravo ulje) i naravno rekla mi je da bolje ne, da nema znanstvenih dokaza i bla bla. Očekivao sam to, ali ono što mi je problem je to što je rekla da može utjecati na krv i jetrene probe pa bi prekinuli/odgodili kemo ako bi se to dogodilo, a time i operaciju (prima neoadjuvantnu terapiju), a to ne želim pa me zanima utječe li ulje na jetrene probe i općenito na krvne nalaze. Gdje bih mogao više pročitati o tome? Htio bih sam praviti ulje, pogledao sam neke filmiće, ali još ništa nisam nabavio, navodno vlada nestašica jer su pali neki veliki dobavljači. A frend mi kaže da se "prava stvar" plaća i po 1000 eura 100 grama, pa mi se to mi čitni puno ako mogu nabaviti 10ml gotovog ulja za 400-600 Eura. Istina, ne znam kakvo je to ulje, ali isto tako ne znam kakva je ta maša. Mislio sam nabaviti i sjeme i sam uzgojiti, iako sam pročitao dosta na tu temu i dalje ne znam koje bi sjeme bilo najbolje za tu primjenu i gdje da ga nabavim. Osobno nemam apsolutno nikakvog iskustva, osim što sam probao dva puta u životu i oba puta me fest opalio strah/paranoja zbog ubrzanog rada srca, a imam srčanu manu. I da, probao sam pročitati svih 149 tranica ovog threada, al pukao sam nakon 20 :-( Ako tko ima kakav savjet, bio bih neizmjerno zahvalan.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom