Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BRUNA41" data-source="post: 651575" data-attributes="member: 70049"><p>Pozdrav svima, odmah isprika što nisam sve dobro proučila ali sam u velikoj gužvi i panici. Meni jako draga osoba kojoj je dijagnosticiran rak debelog crijeva sa metastazama na jetri jučer je operirana. Odstranjena joj je maternica, jajnici,jajovodi,sanirano-riješen primarni rak debelog crijeva ali jetru nisu ni pipnuli jer je puna metastaza (citiram "mekih" koje ćemo riješavati kemoterapijom). Osobno, sumnjam u to i tražim šta dalje i naišla sam na vas i postove ovdje, registrirala se i molim info...gdje se može kupiti ulje kanabisa (ako sam dobro shvatila to je to što bi tu mogllo pomoći) ali da je provjereno (čitam tu nabrzinu o nekim lažovima iz Austrije itd) i ciljano i sa informacijom o dozama itd. Molim odgovor što prije ako može.Hvala vam unaprijed puno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BRUNA41, post: 651575, member: 70049"] Pozdrav svima, odmah isprika što nisam sve dobro proučila ali sam u velikoj gužvi i panici. Meni jako draga osoba kojoj je dijagnosticiran rak debelog crijeva sa metastazama na jetri jučer je operirana. Odstranjena joj je maternica, jajnici,jajovodi,sanirano-riješen primarni rak debelog crijeva ali jetru nisu ni pipnuli jer je puna metastaza (citiram "mekih" koje ćemo riješavati kemoterapijom). Osobno, sumnjam u to i tražim šta dalje i naišla sam na vas i postove ovdje, registrirala se i molim info...gdje se može kupiti ulje kanabisa (ako sam dobro shvatila to je to što bi tu mogllo pomoći) ali da je provjereno (čitam tu nabrzinu o nekim lažovima iz Austrije itd) i ciljano i sa informacijom o dozama itd. Molim odgovor što prije ako može.Hvala vam unaprijed puno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom