Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aleksandra93" data-source="post: 646470" data-attributes="member: 68732"><p>Cao, moja mama je obolela od kancera materice koji je metstazirao na pluca i jetru.. nasla sam joj ulje kanabisa i pravila kombinaciju 3ml ulja kanabisa sa 15ml kokosovog ulja koja se otope na pari i onda svako jutro uzima po 1ml tog miksa, posle 3 dana 2 puta dnevno i sada bi trebala da krene tri puta dnevno da uzima ali ona vec posustaje. Kaze da ima bas velike vrtoglavice i da joj ne odgovara da bude konstatno tako "mamurna". Tu je sada moje pitanje sta da radim i kako da se nastavi ako moze nekako drugacije? Videla sam da moze vaginalno ili rektalno da se koristi i da tako najmanje ima tih psihoatktivnih dejstva ali ni to nece zbog tog osecaja da ima nesto unutra..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksandra93, post: 646470, member: 68732"] Cao, moja mama je obolela od kancera materice koji je metstazirao na pluca i jetru.. nasla sam joj ulje kanabisa i pravila kombinaciju 3ml ulja kanabisa sa 15ml kokosovog ulja koja se otope na pari i onda svako jutro uzima po 1ml tog miksa, posle 3 dana 2 puta dnevno i sada bi trebala da krene tri puta dnevno da uzima ali ona vec posustaje. Kaze da ima bas velike vrtoglavice i da joj ne odgovara da bude konstatno tako "mamurna". Tu je sada moje pitanje sta da radim i kako da se nastavi ako moze nekako drugacije? Videla sam da moze vaginalno ili rektalno da se koristi i da tako najmanje ima tih psihoatktivnih dejstva ali ni to nece zbog tog osecaja da ima nesto unutra.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom