Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="balcan_smoke" data-source="post: 646113" data-attributes="member: 1790"><p>hidro@ sada se liječi od raka debelog crijeva kako je napisala a jetra je operisana,</p><p>pročitaj malo bolje jer se moze neko zbuniti a bolestan je !</p><p>daleko da je to ulje loše ali nije za ozbiljan problem.</p><p></p><p>bacio se ti na matematiku ali i dalje je nemoguce od 6,6 miligrama napraviti 150 kapsula , jer mu dodje 0,044 miligrama po kapsuli </p><p>kazes da u 6,6 MILIGRAMA bude 6825 MILIGRAMA navedenih elemenata ? kako i dalje mi nije jasno (više nisam jasan sebi oko čega polemišem)</p><p></p><p>pokusaj napisati da te i neko ko ne barata sa time razumije</p><p>koliko ulja u gramima sadrzi jedna kapsula po tvojoj recepturi.</p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">1g= 1000.000mg </span></p><p><span style="font-size: 26px">6.6mg= 0.006600000g </span></p><p><span style="font-size: 15px">kako napraviš 150 kapsula sa 0,0066 grama ulja </span></p><p><span style="font-size: 15px">hvala</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="balcan_smoke, post: 646113, member: 1790"] hidro@ sada se liječi od raka debelog crijeva kako je napisala a jetra je operisana, pročitaj malo bolje jer se moze neko zbuniti a bolestan je ! daleko da je to ulje loše ali nije za ozbiljan problem. bacio se ti na matematiku ali i dalje je nemoguce od 6,6 miligrama napraviti 150 kapsula , jer mu dodje 0,044 miligrama po kapsuli kazes da u 6,6 MILIGRAMA bude 6825 MILIGRAMA navedenih elemenata ? kako i dalje mi nije jasno (više nisam jasan sebi oko čega polemišem) pokusaj napisati da te i neko ko ne barata sa time razumije koliko ulja u gramima sadrzi jedna kapsula po tvojoj recepturi. [SIZE=7]1g= 1000.000mg 6.6mg= 0.006600000g [/SIZE] [SIZE=4]kako napraviš 150 kapsula sa 0,0066 grama ulja hvala[/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom