Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hermic" data-source="post: 645916" data-attributes="member: 60407"><p>Svi ste vi u pravu... I jako su to pecnute Stvari kao I zivot... Danas jesmo sutra nismo... Evo moje stajaliste oko ulja... Slazem se da se ulje pravi iskljucivo od svoje organski uzgojene marihuane... Neslazem se samo za outdoor vec je tu rijec o samom znanju uzgoja... Vani ces ju samo zabost I donijeti a unutra ces se ipak malo vise napatiti za takav kvalitet Al je moguce... Slazem se I da se ulje za vlastite potrebe Ili lijecenje iskljucivo radi sa etilnim alkoholom visoke cisto e Ali nije recimo zapisana jedna stvar... Denaturirani etilni alkohol 96 posto je alkohol koje mu je dodano nesto da ga ljudi nemogu konzumirati kao aceton ili izrazito gorke Stvari koje pri iskuhavanju ulja ipak ostanu uz lose opet znanje o kuhanju istog...takoder kod kuhanja ulja je bitno I vreliste tog istog alkohola (cca 80 C) sto ga cini idealnim jer nista neubijamo a isparavamo... Ipak ako cemo ulje zvati lijekom nemozemo ipak svi mi biti doktori tako da... Epidemija ulja je u ekploziji po cijelom svijetu I htjeli mi ili ne u slucaju pokusaja lijecenja nase drage osobe Obavezno se posavjetovati sa vrlo vrlo iskusnom osobom u Tom podrucju... Isto vrijedi I za nabavku/pripremu ulja... Jos jedna stvar... Nemoj te raditi ulja od bilja uzgojenih na hesiju I teskim kemijama... Sa time se opet vracamo nazad u krug... Sve mora biti po pravilima I nekim propisima... Kazem opet ako je da subotom nebudemo normalni onda OK, ali ako je za lijecenje onda sve po ps od pocetka do kraja...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermic, post: 645916, member: 60407"] Svi ste vi u pravu... I jako su to pecnute Stvari kao I zivot... Danas jesmo sutra nismo... Evo moje stajaliste oko ulja... Slazem se da se ulje pravi iskljucivo od svoje organski uzgojene marihuane... Neslazem se samo za outdoor vec je tu rijec o samom znanju uzgoja... Vani ces ju samo zabost I donijeti a unutra ces se ipak malo vise napatiti za takav kvalitet Al je moguce... Slazem se I da se ulje za vlastite potrebe Ili lijecenje iskljucivo radi sa etilnim alkoholom visoke cisto e Ali nije recimo zapisana jedna stvar... Denaturirani etilni alkohol 96 posto je alkohol koje mu je dodano nesto da ga ljudi nemogu konzumirati kao aceton ili izrazito gorke Stvari koje pri iskuhavanju ulja ipak ostanu uz lose opet znanje o kuhanju istog...takoder kod kuhanja ulja je bitno I vreliste tog istog alkohola (cca 80 C) sto ga cini idealnim jer nista neubijamo a isparavamo... Ipak ako cemo ulje zvati lijekom nemozemo ipak svi mi biti doktori tako da... Epidemija ulja je u ekploziji po cijelom svijetu I htjeli mi ili ne u slucaju pokusaja lijecenja nase drage osobe Obavezno se posavjetovati sa vrlo vrlo iskusnom osobom u Tom podrucju... Isto vrijedi I za nabavku/pripremu ulja... Jos jedna stvar... Nemoj te raditi ulja od bilja uzgojenih na hesiju I teskim kemijama... Sa time se opet vracamo nazad u krug... Sve mora biti po pravilima I nekim propisima... Kazem opet ako je da subotom nebudemo normalni onda OK, ali ako je za lijecenje onda sve po ps od pocetka do kraja... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje
Bottom